Heroes of Might and Magic 3 [5]

Pelin alussa kannattaa valita artifakti, sillä kyllä joskus onnistaakin. Sankarien erikoisuuksia kannattaa sen sijaan harkita tarkasti. Jos valitset taian, sen kannattaa olla yli kakkostason, mutta jos valitset taidon ja se on hirviö, ei edes kannata harkita kuin ampujaa tai lentäjää.

Koita hankkia enemmän expert-tasoja kuin basiceja toisarvoisiin taitoihisi. Kun esimerkiksi Air-Magic on expert-tasolla, Haste valtaa automaattisesti kaikki ryhmän jäsenet.

Rakennuksista Capitol ja Resource Silo ovat tärkeysjärjestyksessä ensimmäisinä: mitä nopeammin saat rahaa, sitä nopeammin menestyt ja saat joukkosi valmiiksi.

Graali on arvokkain artifakti, ja sitä etsimään kannattaa valjastaa parikin sankaria. Legioonan paloja (Torso, Head, Legs... of Legion) kannattaa myös kerätä. Anna ne sankarille, jonka jätät kaupunkisi sisään, jolloin ne lisäävät joidenkin tasojen joukkojen kasvua. Aina kun valtaat linnan, tee sinne sankari puolustajaksi.

Jos satut löytämään Dragon Utopian, se kannattaa tyhjentää. Vaikka joudutkin taistelemaan kaikkien värien lohikäärmeitä vastaan, ei niitä kovin paljon ole, ja palkinto on ruhtinaallinen.

Melkein jokaisella yksiköllä on jokin erikoisuus, jota kannattaa hyödyntää tarkasti. Kun järjestät joukkojasi, laita ampujat keskelle, sillä ne saavat suorasta asemasta ammuttua nuolet paremmin ympäri areenaa. Laita ampujille kaksi hitainta kävelijää molemmille puolille henkivartijoiksi, seuraaviksi lentäjät, jotta ne pääsisivät suuremmalle alueelle lentelemään ja viimeksi nopeimmat kävelijät ylä- ja alanurkkiin.

Muista olla elävillä lohikäärmeillä äärimmäisen varovainen, koska ne syöksevät tulta kahden ruudun verran.

Ohjekirjassa on joitakin virheitä, mutta ne on korjattu readme.txt:hen, ja ne todella kannattaa katsastaa, ettei satu väärinkäsityksiä.

Lisää aiheesta