Hidden & Dangerous [3]

Jos olet lähellä vihollisia ja pelkäät tulevasi nähdyksi, ryömi. Muista, että jo yksikin luoti voi tappaa.

Maaston muotoja, taloja, autoja ynnä muita kannattaa aina hyödyntää, sillä saksalaiset saattavat osua sinuun kauempaa kuin uskoisitkaan.

Pidä mielessä, että miesten arvot todella vaikuttavat dramaattisesti heidän suoritukseensa, joten hyvillä miehillä kannattaa aina edetä varoen, sillä esimerkiksi hyvän tarkka-ampujan menetys tietää sitä, että tulevat tehtävät vaikeutuvat huomattavasti. Mikäli näin käy, kannattaa tehtävä mieluummin pelata uudelleen.

Saksalaisten ruumiilta kannattaa aina ottaa eritoten MP40:t talteen koska ne ovat huomattavasti liittoutuneiden vehkeitä tarkempia. Myös kaikki muu irtain kannattaa haalia.

Kun taistellaan pimeässä ja epäilet, että edessäpäin on vihollisia, kannattaa ampua pari sarjaa vaikkapa Browningilla pimeyteen, jolloin eteneminen on hieman varmempaa. Nurkan taakse kannattaa aina viskata kranaatti tai pari ettei juokse suoraan konekiväärin tulilinjalle.

Sisätiloissa kannattaa käyttää liittoutuneiden kranaatteja perunanuijien sijaan, sillä jälkimmäiset räjähtävät kosketuksesta ja tekevät rumaa jälkeä jos räjähtävät liian lähellä ryhmääsi, pahimmassa tapauksessa teurastaen kaikki.

Lisää aiheesta