Hitman: Codename 47

Pieni vinkki tähän loistavaan peliin. Kun sinulla on mukana kaksi pistoolia ja haluat ottaa molemmat käteen, pidä inventaariossa ctrl-näppäintä pohjassa ja klikkaa niitä pistooleita, jotka haluat käteen.

Kun ensimmäisillä kerroilla yrität jotakin tehtävää, tarkkaile rauhassa mitä kukakin tekee. Kun pääset siitä kärryille ja pystyt arvaamaan, mitä varusteita tarvitset, ryhdy tositoimiin.

Vältä taistelua, mikäli suinkin mahdollista, ainakin jos viattomat joutuvat taistelussa ristituleen. Paikkojen putsaus kun saattaa tulla kalliiksi.

Useimmat pahoista pojista käyttävät rutkasti panssaria päällä, joten kannattaa keskittyä pääosumiin ja vaijeritappoihin. Oman panssarin ostaminen on myös lähes aina hyvä idea.

Seuraavalla tempulla saat 15 ammusta mihin tahansa aseeseen. Varmista ensiksi, että mukanasi on Beretta 92. Ota sen jälkeen esille se ase, johon haluat 15 panosta ja pidä huolta, että se on ainoa asia, joka sinulla on käsissäsi. Pudota sitten kyseinen ase maahan. Ota esille Beretta 92 ja nouki maasta pudottamasi ase. Tämän jälkeen sinulla on molemmat aseet ja niissä on molemmissa 15 ammusta, koska ne ampuvat yhdessä.

Kun olet suorittanut kaikki tehtävän tavoitteet, paina F1, jotta saat esille tehtävän tilanneruudun. Kun Success-teksti ilmestyy ruutuun, paina esc palataksesi peliin. Toista temppu sen jälkeen alusta. Saat joka kerralla tehtävän palkkiorahat.

Lisää aiheesta