Hogs of War [3]

Kaikki possusoturit saavat varmasti vallattua omin neuvoin ainakin Saustralian, mutta siitä eteenpäin voi olla jo aika tiukat paikat.

Trotsville

Tehtävä 11: Saving Private Rind.

Suositus: Kaksi vakoojaa (Spy) tai kommando (Commando), lääkintäpossu (Medic), kaksi pioneeria (Engineer) ja raskaasti aseistettu possu. Mene sioillasi mäen päälle. Myrkytä vihollisia ja varasta tavarat. Voit myös mennä morjenstamaan yhtä laaksossa majailevaa sikaa. Bunkkerissa olevalla possulla ei kannata tehdä mitään. Jos sillä on rakettipakkaus (Jetpack), voit lentää tornin päälle ja hakea bonuksen. Mene yhdellä pioneerilla ylös mäen päälle. Etsi alaspäin menevä polku. Tallustele varovasti miinakentälle ja hae bonus. Jos vihollinen on aivan jyrkänteen reunalla, pukkaa hänet miinakenttään.

Tehtävä 12: Just Deserts.

Suositus: Kaksi raskaasti aseistettua possua, kaksi vakoojaa ja lääkintäsika. Hae vasemmalla olevasta paikasta ohjus (Homing Missile). Taaperra sillalle ja ammu ohjus. Älä tähtää sikoihin tai tankkeihin, vaan kahden vierekkäisen tankin väliin. Näin voit kurmottaa jokaista tankkia ja sikoja. Tankkien tuhoamisesta saa mitalin. Muussaa tankit ja teurasta siat. Älä liiku lainkaan omilla tankeilla, sillä vihollisen siat vain valtaavat ne. Kun vihollisen tankit on räjäytetty, hae yksi oma rakkine. Kruisaile sillä miinakenttään ja poimi mitali.

Tehtävä 13: Glacier Guns.

Suositus: Kolme raskaasti aseistettua sikaa, pioneeri ja lääkintäpossu. Tuhoa kaikki tykkitornit. Poimi maastossa lojuvat kamat ja käytä ne viisaasti hyödyksi. Voit myös käyttää miinoja ja TNT:tä tykkitorneihin.

Tehtävä 14: Battle Stations.

Suositus: Kolme raskaasti aseistettua sikaa, kaksi kommandoa. Tulita taukoamatta vihollisen linnakkeita. Jos sinulla on jo kommandoja, lennä rakettipakkauksella miinakentän yli ja jatka aivan kentän yläkulmaan. Nouse niin ylös kuin pääset ja saat mitalin.

Tehtävä 15: Fortified Swine.

Suositus: Kolme kommandoa tai kolme vakoojaa, pioneeri ja lääkintäpossu. Ylitä joki ja tapa viholliset. Älä ammu tynnyreitä, jotka ovat viinikellarin vieressä. Voit työntää vihollisia miinakenttiin.

Bellyopolis

Tehtävä 16: Over the top.

Tämä keikka on jo haastava tapaus. Suositus: Kolme kommandoa tai vakoojaa, raskaasti aseistettu possu ja lääkintäsika. Lennä kommandoilla tykkien luo ja valtaa ainakin toinen niistä. Tuhoa tykit ja saat mitalit. Tapa loput viholliset.

Tehtävä 17: Geneva Convention.

Suositus: 3-4 vakoojaa tai kommandoa ja pioneeri. Älä taaperra turhaan joen toiselle puolelle, sillä voit tuhota kaikki teltat kiikarikivääreillä. Kun teltat on tuhottu, hae mitali. Kaikki viholliset ovat vakoojia tai kommandoja. Kentässä on myös bugi. Joskus kun olet tuhonnut teltat, et ehkä saa mitalia. Kentästä pitäisi saada neljä mitalia, mutta olen aina saanut niitä vain kolme. Tarjolla olevista Special-mitaleista saa bugin takia vain toisen.

Tehtävä 18: I Spy.

Suositus: 3-4 kommandoa tai vakoojaa, pioneeri ja raskaasti aseistautunut possu. Räjäytä rakennus maan tasalle ja myrkytä viholliset. He eivät näy kartalla ja piilotuvat raukkamaisesti. Ole kärsivällinen ja piiloudu, jos possusi loukkaantuvat.

Tehtävä 19: Chemical Compound.

Suositus: 3-4 kommandoa tai sankari (Hero), kolme kommandoa ja lekuri. Tuhoa bioaseet, jotka ovat kentän toisella puolella. Varasta tavarat, myrkytä ja tapa viholliset sekä valtaa tehtävän alussa tykkitorni. Jos lääkintämiehesi on jo kirurgi (Surgeon), käytä triplaluotia ja nukutusnuolia sekä paranna sikojasi.

Tehtävä 20: Achilles Heal.

Suositus: Sama kuin edellisessä keikassa. Jos sinulla on sankari, ota ilmaisku (Airstrike) ja suuntaa tähtäin siten, että se on vaakasuunnassa. Tällöin kaikki rivissä poseeraavat siat haavoittuvat. Kerää kaikki mitä tehtävän aikana tiputetaan, sillä ne ovat todella tarpeen. Kaikki viholliset ovat kirurgeja, joten ne voivat parantaa toisiaan. Tehtävän aikana niitä pudotetaan kesken taistelun 3-5 lisää.

Arstria

Tehtävä 21: High and Dry.

Suositus 3-4 kommandoa ja lekuri. Tuhoa pienet harmaat rakennukset jotka sijaitsevat ympäri kenttää. Lennä rakettipakkauksen avulla vihollisten saarelle ja tapa ne. Koska kaikki viholliset ovat kommandoja, niitä ei kannata pökkiä veteen, sillä kommandot osaavat uida.

Tehtävä 22: Assassination.

Suositus: 3-4 kommandoa ja kirurgi tai viisi kommandoa. Lennä kommandoilla ulos leiristä. Valtaa seinän päällä makaava tykkitorni ja vihollinen ei pääse tekemään pahojaan. Tuhoa bunkkerissa piilotteleva sankari. Hae ilmaisku, joka sijaitsee porteista katsottuna vasemmalla alhaalla. Varo miinakenttää. Tuhoa tykkitornit ja tapa viholliset. Hyödynnä kaikki ylimääräiset roinat.

Tehtävä 23: Hero Warship.

Suositus: Neljä kommandoa ja sankari. Suuntaa possuillasi kohti vihollisen leiriä. Lennä ensin pikku syvennykseen, joka on ennen leiriä. Siellä on mitali, energiaa ja rakettipakkaus. Paras tapa tappaa viholliset on viskoa myrkkyä, sillä ne ovat yleensä aika sumpussa. Ole varovainen, koska jokainen vihollinen voi hyökätä kimppuusi ilmaiskulla. Eri puolilla kenttää makaa muun muassa ohjuksia. Kentän puolessa välissä alueelle putoaa energiapakkauksia. Tykkitornien valtaamista kannattaa myös kokeilla.

Tehtävä 24: Hamburger Hill.

Suositus: Viisi kommandoa tai viisi sankaria. Tapa kaikki raskaasti aseistautuneet vihollissiat. Kranaatit, TNT:t, myrkyt ja ilmaiskut ovat käteviä. Tehtävä on helppo, koska sinulla on vihollisiin verrattuna täysin ylivoimainen ryhmä. Vastustajilla ei ole edes ainuttakaan sankaria. Varo, että et päästä aikaa liian tiukalle. Jokaisen siirtoon on varattu vain 20 sekuntia.

Isle of Swill

Tehtävä 25: Well, Well, Well.

Suositus: Viisi sankaria. Tapa kaikki viholliset. Ne ovat sankareita tai legenda (Legend) -sikoja kaikki, joten sankareilla on 150 pojoa energiaa ja legendoilla 200 pojoa energiaa. Yksi kokeilemisen arvoinen taktiikka on vihollisten myrkytäminen ja piiloutuminen lopputehtävän ajaksi. Vastustajat eivät voi tehdä mitään, koska eivät näe sinua ja energia kuluu jatkuvasti. Tämä taktiikka vie tosin runsaasti aikaa.

Lisää aiheesta