Hogs of War

Saatuasi tarpeeksi ylennyspisteita (promotion points), voit jakaa niitä possuyksikkösi sotilaille. Ensimmäinen ylennys valitsee karjun sotilasuran. Valinnasta riippumatta possun kestopisteet nousevat ja ase- sekä kykyvalikoima paranevat.

Grunt: Jokainen possu on aloittaessaan tavallinen rivimies. Niillä on vain 50 kestopistettä ja muutama hassu ase.

Heavy weapons: Raskaasti aseistautuneet tykkimiehet (gunner) ovat hyökkäysrintaman tärkeintä ja järeintä kalustua. Ne käyttävät kaikkea räjähtävää, mitä voi viskoa ilmaan. Tykkimiehiä on syytä olla rivistössä ainakin yksi, mieluiten kaksi. Ura: gunner - bombardier - pyrotech.

Engineer: Pioneerit ovat räjähdespesialisteja, jotka ovat aseistautuneet miinoilla, TNT:llä ja haulikolla. Pioneerit näkevät maastossa lojuvat miinat selvästi, joten niillä on helpointa noutaa ylimääräiset bonukset. Ura: sapper - engineer - saboteur.

Espionage: Vakoojilla (spy) on käytössään yksi hyödyllisimmistä aseista, eli kiikarikivääri (sniper rifle). Joukkueessa kannattaa olla ainakin yksi vakooja. Jos singoilla sihtaaminen tuntuu vaikealta, vakoojia kannattaa käyttää enemmänkin. Lisäplussana vakoojat osaavat naamioitua. Ura: scout - sniper - spy.

Medic: Tiukoissa paikoissa lääkintämiehetkin (medic) ovat elintärkeitä. Toiminnan tiimellyksessä ne ehtivät parantaa useita possuja yhdessä vuorossa, jos etäisyydet eivät ole suuria. Niiden aseistus on rivimiehiä lukuunottamatta porukan kevyintä. Ura: orderly - medic - surgeon.

Commando: Ennen pitkää riuskoimmista sioista tulee kommandoja, joilla on käytössään jokaisen aselajin hyödyllisimpiä kanuunoita. Nämä possut osaavat uida, joten veteen molskahtaminen ei tunnu missään.

Hero: Sankarit (hero) ovat kaartin kovimpia karjuja. Niillä on maksimi kestopisteet, runsaasti aseita ja heitäkään ei vesi pelota.

Etenkin alkupään tasoissa kannattaa vihollisen vieressä posautella räjähteitä niin, että poppoo molskahtaa veteen tai laskeutuu miinakenttään. Näin ne saavat runsaasti ylimääräistä vahinkoa ja luultavasti kuolevat kerralla. Kommandoja ja sankareita on myöhemmin turha tuuppia veteen.

Cluster grenadella voi tappaa heikohkon possun kertalaakista. Yleensä 80 kestopisteet karjut kuukahtavat saman tien. Räjäytä kranaatti suoraan kohteen päällä ja jysäytä ilmaan lentävä pommirypäs heti ensimmäisen posahduksen perään.

Ilmaiskuissa Zeppeliinin tulosuuntaa voi muuttaa R1- ja R2-näppäimillä. Näin voit sihdata iskun sopivasti possu- tai tykkirivin päälle. Pitäydy totutuissa toimintakuvioissa ja -järjestyksissä. Mitä pidemmälle peli etenee, sitä vähemmän on aikaa sunnuntaikävelyille ja muulle ihmettelylle. Yksinkertainen on tehokasta! Älä jätä miinoja tai TNT:tä paikkoihin, joista et pääse pois.

Koodeja: Avataksesi kaikki videopätkät, kirjoita joukkueesi nimeksi PRYING PIGS. WATTA PORK näyttää ylimääräisen kohtauksen. MARDY PIGS taasen avaa laarditiimin (team lard). Heillä on purppuraunivormut ja hassut hatut.

Lisää aiheesta