Homeworld

Reaaliaikaisten strategioiden vyöry ei tunnu laantuvan millään. Kotimaailmassa on sentään pistetty grafiikkapuoli kuntoon, eikä peli itsessäänkään ole yhtään hassumpi. Muutamalla pikkujutulla saattaa menestys kohentua entisestään.

Pelattuasi muutaman tehtävän yksinpelissä, tallenna ja harjoita taitojasi moninpelissä tietokonetta vastaan. Siitä on suurta apua myöhemmissä tiukoissa taisteluissa.

Suuret taistelut saattavat olla hyvin sekavia, joten ryhmittele joukkosi ensin erilaisiin iskuryhmiin. Sen avulla voit nopeasti vaihtaa ryhmiä, jos haluat muokata käskyjä tai haluat paremman kuvakulman.

Opettele pikanäppäinkomennot taistelumuodostumille. Kokeile eri hyökkäysmuotoja eri aluksia vastaan, ja kiinnitä huomiota siihen, mikä toimii parhaiten sinulle. Hyökkäyskuvion vaihtaminen kesken hyökkäyksen saattaa myös tehostaa omaa hyökkäystäsi.

Pidä aina huolta, että sinulla on muutama suurehko alus suojaamassa emoalusta. Pidä niitä koko ajan aggressiivisella tasolla, jotta ne tekevät parhaansa suojellakseen keskeisintä alustasi.

Rakenna vähintään kaksi tutkimusalusta niin pian kuin pystyt, ja pidä samalla huolta, että tutkimuksesi etenee tech treen mukaan.

Muista, että yksinpelissä voit painaa pausea ja antaa sen jälkeen määräyksiä tai vaihtaa muodostelmia. Tämä on erittäin hyödyllistä etenkin suuren mittakaavan taisteluissa.

Jos sinulla on hävittäjiä läjäpäin, laita ne kaikki broad-muodostelmaan. Sen jälkeen on huomattavasti helpompi valita ne hävittäjät, jotka haluat.

Lisää aiheesta