I-War 2: Edge of Chaos

Tässä ohje yhteen todella ärsyttävään tehtävään jossa pitäisi varastaa tornihävittäjät MAASilta. Mene ensin Stepsoneiden tapaamispaikkaan. He antavat sinulle tornihävittäjien sijainnin. Nyt tarvitset MAASin tunnukset. Mene Junkersien tukikohtaan. Eräs Junker kertoo sinulle, että voisi vaihtaa tunnuksen johonkin arvokkaaseen. Mene kotitukikohtaasi ja tallenna.

Sen jälkeen ota tukikohdasta mukaan jotakin lastia, jonka arvo on vähintään 2000. Vie se Junkerille. Hän antaa sinulle tunnukset. Mene sitten Jafsin tapaamispaikkaan ja telakoidu hänen alukseensa. Kun olet MAASin tukikohdan "refuse dumpilla", irrottaudu. Ota kauko-ohjaukseen automaattisesti liikkuva Tug. Telakoidu sillä hyödyllisen näköisen rahdin kanssa ja lennä hävittäjien luokse. Irrota rahtipod hävittäjäpodin viereen ja telakoidu hävittäjiin. Lennä Jafsin luokse, irrota lasti ja poistu kauko-ohjauksesta. Jafs ottaa hävittäjät ja poistuu. Tee samoin. Nyt sinulla on kaksi uutta tornihävittäjää.

Sitten seuraava tehtävä. Mene tapaamispaikkaan. Hetken kuluttua Marauderit hyökkäävät kimppusi. Tuhoa ne niin saat koordinaatit Marauderien lastipaikkaan. Etene sinne ja tuhoa ensin Rahtialus, mutta varo lastia. Sen jälkeen tuhoa hävittäjät ja kutsu Jafs paikalle. Rahdin seassa on kakkosluokan LDS ja Gatling cannoneita.

Lisää aiheesta