International Track & Field

Bikinit uimareille: Siirrä kohdistin lajinvalintaruudussa (Game Select) 100m Freestylen päälle ja paina ylös, ylös, alas, alas, vasen, oikea, vasen, oikea, ympyrä, X. Uimarit käyttävät nyt bikineitä.

Täydet voimat: Jos ohjaimessasi on Autofire-toiminto, aseta se voimanäppäimille. Voimamittarin päällä huomautetaan huijauksen käytöstä, mutta voimat ovat joka tapauksessa täysillä.

Salaiset yllätykset: Jos saat kolmiloikan (Triple Jump) tai pituushypyn (Long Jump) tuloksissa kolme samaa numeroa, myyrä ilmaantuu katsojien taakse. Jos saat kuulantyönnön (Shot Put) tuloksissa kolme samaa numeroa, dinosaurus ilmaantuu katsojien taakse. Jos moukarinheiton (Hammer Throw) tuloksissa desimaalipilkun molemmin puolin olevat numerot ovat samat, kyyhkysparvi lentää taivaalla. Jos viskot keppiä keihäänheitossa (Javelin Throw) maksimivoimalla ja yli 60 asteen kulmalla, osut lentävään lautaseen, joka putoaa stadionille.

Jos läpäiset korkeushypyssä (High Jump) Qualify-rajan ensimmäisellä yrityksellä ja asetat seuraavan yrityksen vähintään 40 senttiä korkeammalle sekä onnistut siinä, ilmalaiva ilmaantuu kolmannen yrityksen aikana. Jos läpäiset seiväshypyssä (Pole Vault) Qualify-rajan ensimmäisellä yrityksellä ja asetat seuraavan yrityksen vähintään 40 senttiä korkeammalle sekä onnistut siinä, avaruussukkula ilmaantuu kolmannen yrityksen aikana.

Lisää aiheesta