Interstate '82

Legendaarisen autopelin jatko-osa ei onnistunut aivan yhtä suuria tunteita herättämään. Kiperät tehtävät kaipaavat kuitenkin ohjeita pelistä ja sen onnistuneisuudesta riippumatta, joten täältä pesee.

Tehtävä 4: Alussa sinun pitää löytää tie ostoskeskukseen (Mall). Ammu kentän oikeassa ylänurkassa olevia taloja, jolloin vasemmanpuoleinen räjähtää muodostaen sinulle rampin, jota pitkin pääset muurin yli ostosreissulle. Myöhemmin sinun on määrä tuhota 3 turrettia. Kun menet tuhoamaan niiden virtalähteitä, erään generaattorin luona on nurkassa sininen varastolaatikko. Sen takaa löytyy huippuviritetty Porsche.

Tehtävä 7: Kun olet tappanut Frank PAPAn, sinun täytyy päästä ulos viidessä minuutissa, ennen kuin tämä ennestään temperamenttinen äijä räjähtää lopullisesti. Tässä kentässä ei ole ainoatakaan vihollista, vaan ainoastaan TNT-tynnyreitä, joita pitää hajottaa. Aseta siis mahdolliset suojasi auton kiihtyvyyteen ja hallittavuuteen tai maksiminopeuteen.

Tehtävä 8: Pidä huoli että sinulla on tarpeeksi rahaa ostaa sirkkeli ennen tätä tehtävää. Sillä voi nimittäin katkaista sillanpään nopeasti, mikä pätee myös muihin hajotettaviin kohteisiin. Räjäytyspanoksilla kohteet ovat melkein mahdoton tuhota. Sirkkelillä voi myös lähitaistelussa antaa viholliselle kunnon sakinhivutusta, jos auto on paikallaan tarpeeksi kauan. Kun olet sahannut sillanpään poikki, mene pitkin katkoviivatietä (kohtaan 2). Vastaasi tulee hyppyri, joka saattaa tuottaa ongelmia. Siirtymällä hyppyrin oikeaan kulmaan ennen hyppyä, pääset yli leikiten, koska tämä kulma on lähempänä kuilun toista reunaa. (Toisiakin reittejä voi olla.) Kun sinun pitää tehdä tiesulku kohdassa 3, kaada tien luona olevat kaksi sähköpylvästä tielle. Tämän jälkeen tehtävä on läpi, eikä vihulaisen autoja tarvitse listiä.

Tehtäväkohtaisten apujen lisäksi tässä on vielä muutamia yleisiä vinkkejä.

Aseta autoosi tulisuoja heti kun voit. Tämä suojaa sinua vihollisen tulipanoksilta tehokkaasti.

Chip Harpoon on kätevä ase, sillä se pysäyttää vihollisen auton ja heittää myös kuskin väliaikaisesti ulos. Erittäin hyvä ase etenkin, jos haluat vaihtaa autoasi...

Konekiväärit ovat pelin todennäköisesti parhaat aseet, joten 2 tavallista ja 1 vahva tykki tekevät pahaa jälkeä. Konekiväärit ovat erityisen hyvä valinta, jos autonasi on tavallinen henkilöauto.

Lasereiden heikkous on niiden kalleus ja ylikuumeneminen. Kunnon konekiväärisarja ajaa saman asian.

Älä laita ison auton (truck) katolle tuliturrettia, jos sinulla ei lukittumista ja ohjus ei lukkiudu autoosi. Ole tulisuojassa, koska jos vihulainen tulee lähelle, poltat itsekin sormesi. Pikkuautoille tästä ei ole haittaa.

Jos vihollinen on aikeissa lukita sinuun ohjuksen, katso tutkasta, millä vihollisella on suora linja sinun autoosi. Ainakin tutkalukituilla ohjuksilla on muutaman sekunnin lukittumisaika. Aja siis autosi hieman sivuun ennen ohjuksen osumista.

Huomaa, että myös tykkitornit ovat autoja eli voit mennä niiden sisälle ampumaan.

Mikäli mietoversio I'82:sta alkaa jo puuduttaa ja kaipaat lisäpotkua peliin, avaa I'82 hakemistossasi oleva config.def -tiedosto esimerkiksi Notepadilla, tehtyäsi tietenkin ensin varmuuskopion. Tee sinne uusi rivi ForceFeedback§Gain 0 // 0 disabled – 100 enabled -rivin alle. Kirjoita uudelle riville teksti Profanity 1 // 0 off – 1 on. Näin saat Tauruksen ja muut kumppanit kiroilemaan Tarantino-leffojen malliin TRIP-moodissa.

Lisää aiheesta