Jagged Alliance 2 [15]

Sektorissa F10 on maatila, jolla asuu paljon juntteja. Eräs Cambrian kaupanpitäjä haluaa heidät pois tieltä, koska he varastavat kaikki aseet koko Cambriasta, mikä tekee hallaa kyseisen kauppiaan myynnille. Joten mene sektoriin F10 ja korjaa ongelma. Vaikka juntteja on paljon, heistä ei ole pahemmin vastusta, koska heillä ei tunnu olevan minkäänlaista panssaria. Jos menet junttien luo yöllä, he luulevat sinua jonkin sortin hiippariksi ja hyökkäävät kimppuusi. Tapettuasi heidät kannattaa käydä heidän varastollaan. Sieltä löydät kaikkea mukavaa.

Tixan alakerrasta saat mukaasi Shankin. Jos viet hänet Estoniin ja puhut Jakelle, kun sinulla on Shank mukanasi, niin Jake alkaa myydä sinulle bensaa. Tixasta saat myös mukaasi Dynamon. Hän on erikoistunut lukkojen avaamiseen, joten jos kaipaat lukkoeksperttiä, ota hänet mukaasi. Sano kuitenkin ei hänen ensimmäiseen tarjoukseensa, niin hän tulee ilmaiseksi. Tixan alakerrasta löydät myös ammuksia CAWS:iin, ja itse aseen.

Sektorissa L10 on Dave. Hän on valmis myymään sinulle autonsa kymppitonnilla. Hänen luonaan voit myös käydä tankkaamassa, mutta hänellä ei aina ole bensaa.

Alman sotilaskeskuksessa olevan kenraalin voi tappaa ilman vaaraa lojaalin laskemisesta. Ennemminkin lojaali vain nousee.

Estonissa joskus oleskelevalta Skipperiltä saa avainkortin, kun etsii jonkun romun ja antaa sen Skipperille. Tämä kyseinen kortti toimii Ortassa olevaan oveen.

Hyvä keino tappaa Almaa terrorisoivat BloodCatit on kävellä yksinkertaisesti niiden luo ja ampua ne kuoliaiksi. Tämä kannattaa kuitenkin tehdä päiväsaikaan, jolloin palkkiksesi näkevät ne jo kaukaa. Kun näet yhden bloodcatin, tee palkkiksistasi rivi ja rupea tulittamaan. Tosin jos palkkikset ovat yhdessä isossa sumpussa, he ampuvat helposti toisiansa.

Lopuksi vielä helppo tapa ryöstää Golden Chalice. Mene museoon päivällä. Odota, että museon vartija menee museon länsiosassa olevaan pienen huoneen tapaiseen paikkaan. Kun vartija on siellä, blokkaa hänen tiensä siirtämällä palkkiksesi hänen tielleen. Nyt vartija on loukussa. Tämän jälkeen mene museon takahuoneeseen ja paina seinässä olevaa punaista suurta nappia. Sitten vain otat Chalicen ja viet se Yannille. Muista kuitenkin jättää palkkiksesi vartijan tielle tai muuten hän huomaa Chalicen kadonneen ja hyökkää kimppuusi. Tämän jälkeen poistu sektorista, äläkä enää koskaan näytä naamaasi museossa.

Drassenin lentokentällä olevan Pablon saa lahjottua antamalla hänelle rahaa. Tämän jälkeen asetilauksistasi ei pitäisi katoilla tavaroita.

Lisää aiheesta