Jagged Alliance 2 [17]

Peliin on livahtanut kiva bugi. Ota räjähdekauppias Devin mukaasi (Devin on yleensä jonkun kaupungin baarissa). Puhu sitten Devinillä jollekulle, jolta saa jonkun tavaran (vaikkapa Skipperille joka antaa avainkortin, kun tälle antaa jonkin tavaran). Kun Devin vastaanottaa tavaraa, kaupankäyntiruutu avautuu. Ruudulla ovat Devinin yleensä kauppaamat tavarat ja 250 LAWia. Yhdestä LAWista joutuu kuitenkin maksamaan noin 650 dollaria. Ei ehkä toimi päivitetyssä versiossa, mutta kannattaa kokeilla.

Ympäri Arulcoa löytyy vihollisen tukikohtia. Paikka voi vaihdella, mutta kokeile sektoreita M8 ja H5. Tukikohdista saattaa löytyä kivoja pyssyjä, kuten H&K G11, C7, FA-MAS tai FN P90, joskin aika huonossa kunnossa, joten ne kannattaa korjata.

Kingpin San Monassa maksaa 20 000 Balimen museossa olevasta maljasta eli Chalice of Chancesta.

Hintaansa nähden C7 on pelin paras ase. Kun siihen liittää kiikaritähtäimen, lasertähtäimen ja jalustan, niin huonokin palkkis osuu sillä kaukaa päähän. Pelin alussa kannattaa käyttää sinisiä HP (Hollow Point) -luoteja. Ne tekevät ison vahingon suojaamattomalle viholliselle. Kun vihollisen eliittijoukot tulevat vastaan, silloin kannattaa käyttää punaisia AP (Armor Piercing) -luoteja. Ne menevät kevyesti läpi spectra vestistäkin.

Sektorissa C6 on nahkavaatekauppa. Mene kauppaan ja puhu Angelille. Hän kertoo, että hänen siskonsa Maria pitäisi pelastaa sektorin C5 ilotalosta. Tee näin: Pura hälytin ilotalon takaovesta, mene ensimmäisenä vasemmalla olevaan huoneeseen ja puhu Marialle. Peli kysyy, saatetaanko Maria. Vastaa myöntävästi. Sitten laita joku palkkis Marian kanssa samaan ryhmään ja mene sektoriin C6. Kävele Marialla Angelin luokse, jonka jälkeen he lähtevät pois. Hae Angelin jättämä asiakirja hänen kaupastaan ja mene sektoriin C5 ja juttele tatuointiliikkeen Kylelle. Hän kertoo haluavansa omistaa nahkavaatekaupan. Näytä Angelin jättämää lappua Kylelle, niin hän ostaa sen 10 000 dollarilla.

Lisää aiheesta