Jagged Alliance 2 [6]

Alussa ei kannata palkata yhtään sellaista soturia, jolla on mukana pistooli tai revolveri, sillä niissä on onnettoman huono kantomatka. Ota alussa vaikka Lynx päiväksi, kahmi tämän varusteet, ja kun päivä on pulkassa, niin saat kelpo pyssyn vaikka omalle palkkiksellesi.

Helikopteripilotin löytää joko sektorilta D12 tai E14.

Kun pääset Estoniin, palkkaa Maddog puhumalla hänelle ystävällisesti hahmolla, jolla on korkea leadership. Maddogilla on mukana CAWS, jonka nyysittyäsi voitkin erottaa tämän.

Alman sektorista H14 löytyy vanha nainen, joka haluaa sinun tappavan kaikki bloodcatit. Mene sektoriin H16, jossa on yli 10 bloodcattia, jotka osoittautuvat todella pahoiksi vastustajiksi. Vaivanpalkkana löydät CAWSin.

Kun olet edennyt Ortaan, mene laboratorioon. Sisällä on ovi, jota edes Trevor ei saa auki. Ammu seinä auki LAWilla tai lahjo noin 20000 dollarilla henkilö, jonka löydät oikealla olevasta kopista. Voit myös saada avaimen Skipperiltä, joka on joskus Estonin kaatopaikalla. Kun olet puhdistanut alakerran, niin pohjoisessa pitäisi olla jonkinlaisia koppeja. Yhdestä löydät tiedemiehen, joka uhkailun tuloksena käy avaamassa vasemmanpuoleisen ison huoneen oven. Siellä on varasto, josta löytyy armoton läjä Rocket Riflejä ja niiden panoksia. Aseissa saattaa olla sormenjälkisuojaus, joten vie ne Fredolle sektoriin H1.

Jos olet tappanut Miken, ja ihmettelet mistä saada 4.7 caseless kuteja, mene sektoriin C5. Siellä on tuhmiin elokuviin erikoistunut kauppa, jossa on hankala asiakas. Päästäksesi bisnestä rajoittavasta tekijästä eroon, etsi tätä kiinnostava leffa tai anna aseen laulaa. Puhu myyjän kanssa ja pääset takahuoneeseen, jossa on kaikenlaisiin aseisiin ja sen sellaisiin erikoistunut Tony.

Sektorissa O3 on salatie. Kun olet hoidellut vastustajat, käy tiirikoimassa kaappi, joka on vasemmanpuoleisessa mökissä. Sieltä löydät kaukosäätimen. Mene labyrintissä olevan patsaan luo, jossa on keskellä kolme palkkia. Käytä säädintä ja keskimmäinen palkki aukeaa. Mene alas. Kulje tunnelin läpi, niin pääset Deidrannan kellariin. Tapa kaikki. Saaliin joukossa on muun muassa Auto Rocket Rifle, Spec-18 Vest, Helmet ja Pants sekä vielä Compound 18 ja kaikkea muuta. Sieltä pääset myös ylös sektoriin P3 eli Deidrannan taloon.

Cambrian sairaalan ulkovarastosta löytyy koko pelin ajaksi lääkintätarpeita.

Yksi JA2:n hienoimpia puolia on sen valtava asevalikoima sekä mahdollisuus niiden virittelyyn. Seuraavassa pari esimerkkiä.

Yhdistä alumiiniputki (aluminum rod) ja jousi (spring), niin saat tarvikkeen, joka vähentää ampumisessa tarvittavaa AP:ta. Yhdistä teräsputki (steel rod), teippi (duct tape) ja liima (glue), niin saat aseen piipunpidentäjän, joka samalla pidentää kantomatkaa. Kyseisiä tavaroita löytyy vaikkapa Estonin kaatopaikalta.

X-ray detectorin saat tehtyä seuraavasti. Yhdistä Lameboy ja kuparivaijeri (copper wire), niin saat näytön. Yhdistä X-ray-putki (X-ray tube), fumblepack ja purkka (gum), niin saat X-ray devicen. Yhdistä näyttö ja X-ray device, niin saat tutkan, jonka käyttö tosin vaatii vielä pattereita. Tarvittavia tavaroita saat Balimesta.

Lisää aiheesta