Jagged Alliance 2 [7]

Vuoropohjainen toiminta on edelleen voimissaan, sen osoittaa palkkasotimisen jatko-osan suuri suosio. Entistä paremman otteen pelistä saa seuraavilla vinkeillä.

Päähahmosi ei tarvitse olla hyvä kuin tappamisessa ja lukkojen tiirikoimisessa. Explosives ja Medical -kyvyt voi pudottaa nollaan, koska palkkatyöläiset tulevat kuitenkin hoitamaan ne hommat. Pyri siihen, että Marksmanship ja Agility olisivat 85 ja Mechanical vähintään 60. Yli 60 health pointia alussa on turhaa, joten käytä ylimääräiset pisteet ennemmin Agilityyn ja Marksmanshipiin. Kun vielä Strength on 85 ja muut statit Leadershipiä (voi huoletta olla minimissä) lukuunottamatta 70–75, niin olet valmis astumaan areenalle.

Älä missään nimessä salli tietokoneen ratkaista automaattisesti yhteenottoja, joissa palkkalaisesi ovat mukana. Yöaika (01.00–04.00) on paras aika tehdä iskusi. Muista pysytellä aina matalana ja pitää stealth-moodia päällä koko ryhmällesi. Älä ikinä pidä mitään kiirettä. Käytä Alt-nappulaa mennessäsi kulmien taakse, jolloin palkkasotilaasi on varovaisempi.

Kun kuulet palkkasoturisi sanovan, että hän kuuli ääntä, pysy paikallasi vähän aikaa ja odota josko vihollinen olisi niin tyhmä, että kävelisi suoraan syliisi.

Joskus voit houkutella vihollisen ansaan. Laita joukkueesi suojaiseen paikkaan makaamaan ja kytke stealth-moodi päälle. Tämän jälkeen ammu yhdellä sotilaistasi sarja, jotta saisit kiinnitettyä vihollisen huomion. Kun vihollinen saapuu asemiasi kohti, ammu ja siirry toiseen suojaan.

Muista aina pysytellä suojassa: jos sinua ei nähdä, ei sinua myöskään voida ampua. Aina kun olet ampunut, mene takaisin piiloon, äläkä ikinä käytä kaikki pisteitäsi ampumiseen.

Ennen kuin teet mitään pelin alussa, varmista, että AIMilla on haluamasi palkkikset tarjolla. Tallenna peli. Sen jälkeen voit ryhtyä väsäämään custom-palkkista ja leikkiä tallennuksen kanssa niin kauan, että saat mieleisesi statit ja kyvyt.

Hanki alussa kallis ja huippuvarusteltu palkkasotilas. Käytä sitä vaikkapa päivän, jonka jälkeen voit antaa sille kenkää. Saat pitää hienot varusteet. Tämän jälkeen hanki halpoja ja nopeasti oppivia aloittelijoita kuten Barry ja Igor, varustele nämä huippuunsa ja ihastele miten ne nousevat tasoissa, eivätkä silti maksa juuri mitään.

Tallenna peli valikosta aina kriittisissä kohdissa. Käytä pikatallennusta aina pienten saavutusten jälkeen.

Juttele paikallisten asukkaiden kanssa. He kertovat tehtävistä kaiken tarpeellisen.

Älä ikinä pysy liian kauan huonossa ampuma-asemassa vaikka houkutus olisikin suuri. Se on ainoastaan ajan ja panosten haaskausta. Älä ikinä pysy kauan samassa paikassa.

Jos joudut paikkaan, jossa olet hätää kärsimässä, hyödynnä karttaasi. Saatat löytää paljon paremman kulkureitin vähällä vaivalla.

Lisää aiheesta