Jagged Alliance 2

Viime vuoden huippupelien kaartiin kuulunut JA2 näyttää saavuttaneen melkoisen aseman pelaajien keskuudessa. Ottaako Jagged 2 jopa Fallout 2:n aseman suurimpana vinkkien lähteenä? Tuskin sentään, vaikka alku lupaavalta vaikuttaakin.

Alussa voit saada heti kaksi parhaista aseista. Kun olet vallannut Drassenin, mene Alman vasempaan yläsektoriin eli tarkalleen H13:een. Kun olet tullut sektoriin, pyri tappamaan kaikki hyvin nopeasti, jotta ehdit tavata yhden sotilaan ennen kuin talossa räjähtää. Sotilas on Sergeant. Puhu hänelle, jolloin hän kysyy aiotko tappaa hänet. Vastaa ei, niin saat häneltä rocket riflen.

Myöskin toisessa Alman sektorissa I13 löytyy hyvä ase eli kiikarikivääri, johon on pultattu kiikaritähtäin ja lasertähtäin. Kaveri, joka tätä asetta kantaa, on ison talon katolla.

Sektorista H7 saa robotin! Mene sektorissa olevaan taloon ja avaa punaruskea kaappi. Käännä siellä olevaa vipua ja mene sitten latoon, jonne aukesi salaovi. Puhu Madlabille ystävällisesti hahmolla, jolla on melko korkea leadership. Madlab kertoo, että hän tarvitsee videokameran ja kiväärin, jotta saisi robotin valmiiksi. Hanki tavarat Madlabille. Kun hän on saanut robotin valmiiksi, hän antaa sen sinulle. Tavaroita saa Balimesta.

Kun olet päässyt Balimen sektoriin L11, puhu Armand Riccille. Käytä häneen threaten-puhemuotoa, niin hän hakee jonkin verran rahaa. Saman talon perällä olevan makuuhuoneen kaapissa on 10000 dollaria, joka kannattaa ehdottomasti hakea.

Kaivoksissa kannattaa käydä seikkailemassa, sillä sieltä saattaa löytää hopeapalasia. Ne eivät ole kovin arvokkaita, mutta niitä kannattaa kerätä jos vain jaksaa.

Ceramic plateseja kannattaa muuten ostaa, jos joku myy niitä. Ne voivat parantaa suojaliivejä jopa 20 prosentilla.

Jos tahdot kouluttaa militiaa Balimeen, sen valtaaminen ei yksinään riitä, vaan sinun täytyy varastaa Balimen museosta Chalice ja viedä se Chitzenaan Yannille (A2). Museoon kannattaa murtautua yöllä. Vartija ei saa huomata näpistystä eikä vartijaa saa myöskään tappaa, koska tällöin lojaliteetti putoaa, eikä Chalicen varastamisesta ole mitään hyötyä.

Almasta voit saada puolellesi Conradin, jos sinulla on korkea leadership. Conrad vaatii paljon palkkaa, joten kieltäydy hänen ensimmäisestä tarjouksestaan, mutta suostu toiseen, niin säästät ison tukun rahaa.

Carmen etsii terroristeja, jotka löytyvät seuraavista paikoista. The Imposter G1 tai 2, Slay F9 tai G2, T-Rex H2 ja Tiffany B2. Jokaiselta pitää irrottaa pää ja viedä Carmenille. Carmenin voi löytää baareista ympäri Arulcoa.

Jos AIMilta kuolee joku tärkeä palkkasoturi, sinun tarvitsee vain ladata peli lähimmästä tallennuksesta, sillä palkkasotureiden kuolemat ovat täysin sattumanvaraisia.

Lisää aiheesta