Jetpac Refuelled (Xbox 360)

Klassikoiden päivittäminen on riskaabelia puuhaa: uutta pitää olla, mutta ei liikaa, muuten fanit suuttuvat. Jetpac on siitä kiitollinen kohde, että se ei ollut koskaan mikään massojen palvoma megahitti. Refuelled päivittää sivulta kuvatun vauhdikkaan ammuskelun onnistuneesti, sillä meininki maistuu Jetpacilta, mutta näyttää modernilta.

Jetpacin toiminta keskittyy yhdelle ruudulle: sankari kerää rakettiin bensaa ja ampuu siinä sivussa läjäpäin ärhäköitä muukalaisia. Kun menovesitankkeja on raketissa tarpeeksi, kenttä vaihtuu. Gason ohella haalitaan aseita, bonuspisteitä ja tietyin väliajoin raketin osia. Matkaa mutkistavat lukuisat ruudulla lilluvat viholliset ja perustasolla vain sivusuuntaan räiskivä laserpyssy. Jetman lentää kiikkerällä rakettirepulla, joka vie miestä rivakasti ylöspäin. Ilmojen teillä tarvitaan ennakointia ja herkkää otetta, sillä tasainen leijuminen ei onnistu.

Taitoa vaativa lentäminen, roinan keräily ja pätevät audiovisuaaliset efektit nostavat Jetpac Refuelledin kaurapuurosta Xbox Live Arcaden eturivin räiskintöjen joukkoon. Refuelledin mukana tuleva alkuperäinen versio näyttää, että homma toimi mainiosti jo Spectrum-päivinä 25 vuotta sitten.

84