Kingpin: Life of Crime

Tässä vinkkejä rikollisten välienselvittelyyn moninpelissä. Älä koskaan jää paikoillesi, sillä jos teet sen, olet kuollut. Jos vastustajalla on haulikko tai HMG, liiku koko ajan, sillä niillä on vaikea ottaa ennakkoa, ja silloin saatat pystyä tappamaan vastustajasi helpommin. Kerää myös mahdollisimman paljon suojia, ja etenkin suojaliivejä.

Lähitaistelussa paras ase on liekinheitin. Sillä sinun ei tarvitse kuin osoittaa vihollista päin ja ampua, jonka jälkeen voit katsoa kuinka vihollinen kärventyy. Sinkoa käyttäessäsi muista ottaa paljon ennakkoa, sillä panos on todella hidas.

Kranaatinheitintä ei kannata käyttää lähitaistelussa, koska sen panokset räjähtävät vasta parin sekunnin kuluttua ja siinä ajassa vihollisesi on jo ampunut sinut.

Pelin tehokkain ase on HMG. Sillä sinun tarvitsee saada vain kunnon sarja vihollistasi kohti ja hän on kuollut. Kannattaa aina myös tähdätä kohti päätä HMG:llä, koska päähän osunut sarja tappaa aina.

Jos sinulla on vähän energiaa, etkä löydä lisää, ammu vastustajaasi läheltä singolla. Silloin myös sinä kuolet, mutta eipähän vihollinen saa helppoa tappoa.

Koita myös löytää semmoinen serveri, jossa on maksimissaan kymmenen pelaajaa, koska muuten kamppailusta tulee pelkkää tuuripeliä.

Lisää aiheesta