Koeaja uusi Test Drive

Test Drive -autopeliä pääsee nyt kokeilemaan ilmaiseksi runsaan viikon ajan. NACONin julkaisemasta Test Drive Unlimited Solar Crown -autopelistä julkaistiin ilmainen demoversio, joka on ladattavissa Steam-pelikaupasta ja pelattavissa 17. kesäkuuta asti.

Test Drive Unlimited Solar Crown -autopeli tarjoaa MMO-henkisen ajopelikokemuksen Hong Kongin saarella. Kyseessä ei ole pelkkä autopeli, jossa ihaillaan nopeita autoja ja kolutaan läpi tarkkaan rajattuja kilparatoja. Enemmänkin kyseessä on luksuselämäntyyliä mallintava ajopelikokemus, jossa toki ajellaan hulppeilla autoilla, mutta myös nautitaan ensiluokkaisesta elämästä muutoinkin kuin radoilla ajaen. Pelissä on vaikuttava valikoima upeita arvostetuilta autovalmistajilta, kuten Ferrari, Lamborghini, Bugatti, Koenigsegg, Dodge ja Apollo. Omia autojaan pääsee myös tuunaamaan monin eri tavoin.

Pelaajat voivat testata peliä ilman aikarajoitusta. Demo sisältää huolellisesti valikoitua sisältöä, jolla pelaajat voivat nauttia koko Test Drive Unlimited Solar Crown -pelistä. Käytettävissä on yhdeksän Hong Kongin saaren 14 alueesta, ensimmäiset 15 etenemistasoa, 16 ostettavaa autoa, 22 koeajettavaa lisäautoa kuudessa autoliikkeessä, 27 erilaista kilpailua sekä Streets- ja Sharps-klaanien päämajat.

Pelin viimeisimmän esittelyvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/whwba2H7nNc.