Lands of Lore II: Guardians of Destiny

Tässä muutama vinkki tehokkaampien aseiden hankkimiseen. Kun löydät Citadelista Dreamstonen, ota se ja laita sitten heti takaisin. Aseta sitten oikealla olevan jalustan päälle great sword Firestorm, ja siitä tulee varsin tehokas miekka.

Dracoidien unohdetusta kaupungista löytyvää Traitor axea oppii käyttämään, kunhan hakee Claw-vuorilta apinoiden kylästä bracerit. Vuorilta on syytä napata mukaan myös sieltä löytyvä kirves. Etsi siis luola jossa nukkuu lumitiikeri. Muuntaudu liskoksi ja mene takaseinällä olevaan syvennykseen.

Siellä on lamppu, jonka voi sytyttää sparkilla. Katso sitten kartastasi lammen sijainti ja mene sinne. Lammen keskellä on kirves jalustalla. Sen luo pääsee pomppimalla jäälauttoja pitkin. Tätä sanatarkasti kylmää terästä tarvitaan myöhemmin City of Ancientsissa.

Aivan seikkailun lopussa oleva belial on varsin kettumainen tapettava. Asiaa helpottaa huomattavasti, jos onnistuu estämään belialin pääsyn voimalaturiin. Laturille johtaa muutamia polkuja, jotka voi tukkia stone cubeilla. Yksi tai kaksi kiveä polulla estää belialia keräämästä lisää voimia. Mikäli vain mahdollista regeneration-loitsu (healing spells, taso 5) on parasta pitää päällä tässä kohtaa.

Lisää aiheesta