Langaton Logitech G900 haastaa kaikki hiiret

G900_netti

Ei hiirellä saa olla häntää! Ilman sitä se liikkuu sutjakkammin, mutta hännätön hiiri on perinteisesti vaatinut kompromisseja.

”Olemme keskustelleet useiden elektronisen urheilun ammattilaisten kanssa, eikä heistä kukaan pidä hiiren johdosta”, kommentoi Logitechin pelipuolen johtaja Ujesh Desai. ”He toivoisivat voivansa nauttia langattomuuden tuomasta vapaudesta kuitenkaan tinkimättä langallisen hiiren suorituskyvystä tai varmuudesta. Asetimme suunnittelijoidemme tavoitteeksi luoda langaton pelihiiri, joka olisi kilpailijoidemme langallisia pelihiiriä nopeampi."

Langaton Logitech G900 Chaos Spectrum on Logitechin pelihiirien lippulaivamalli, joka Logitechin mittausten mukaan on suorituskykyisempi kuin kilpailevat langalliset hiiret.  Ammattilaistason tekniikalla ja komponenteilla varustettu pelihiiri tarjoaa Logitechin mukaan "erinomaista langatonta hallittavuutta" ja  räätälöintivaihtoehtoja pelaajan omien vaatimusten mukaan, mukaan lukien oikea- tai vasenkätinen ote, hiiren optisen anturin tarkkuus tai värivalaistus.

Huippunopealla 2,4 gigahertsin langattomalla teknologialla ja yhden millisekunnin raportointinopeudella toimiva Logitech G900 on, edelleen Logitechin mukaan, "käytössä lähes täysin viiveetön ja suorituskykyisempi kuin kilpailijoiden langalliset ja langattomat hiiret."

PMW3366-anturin ansiosta hiiri seuraa tarkasti käden liikkeitä lähes kaikilla alustoilla. Hiiren herkkyyttä voi säätää hienovaraisesti ja tarkasti 200 – 12 000 dpi:n välillä. Tarkan anturiteknologian ansiosta pelihiiri ei kärsi viiveestä tai tahmaisuudesta, vaan pysyy mukana jopa huippunopeassa 300 tuuman sekuntivauhdissa.

Toimivuuden lisäksi langattomassa hiiressä on tärkeää sen akunkesto. Logitech G900 akun luvataan kestävän jopa 32 tuntia täysipainoista pelaamista, valoshown kanssa jopa 24 tuntia. Latauksen ajan hiirii toimii langallisena mallina. Täysi varaus saavutetaan noin kahden tunnin latauksella.

Logitech G900 on muotoilultaan sopiva kummalle kädelle tahansa. Pelihiiren kylkinäppäimet voidaan räätälöidä sopivaksi kummalle puolelle hiirtä tahansa mukana tulevilla magneettisesti kiinnittyvillä näppäinkuorilla. Hiiren muotoilu sopii kaikkiin kolmeen perusotteeseen, joilla hiirtä tyypillisesti käytetään. Muotoilun lisäksi hiiren värivalaistusta voidaan räätälöidä LGS-ohjelmiston avulla, joka tarjoaa värivalaistuksen säädön jopa 16,8 miljoonan värin paletista.

Hiiren tärkeimmät painikkeet on varustettu omilla metallijousilla ja ainutlaatuisilla mekaanisesti taittuvilla saranoilla. Painikkeet ovat paitsi kestävämpiä, myös vaativat pienemmän liikeradan toimiakseen ja antavat täsmällisen palautteen painalluksesta. Kevytrakenteinen, 107 gramman painoinen Logitech G900 liikkuu kevyesti ja tasapainoisesti alustasta riippumatta.

Logitech G900 Chaos Spectrum tulee saataville huhtikuun aikana 199 euron suositushintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja Internetissä

http://gaming.logitech.com/fi-fi/product/g900-chaos-spectrum-mouse