Legacy of Kain: Soul Reaver [2]

Hienon ja erilaisen pelin tunnelma on varsin tiivis, mutta meno saattaa välillä tuntua hankalalta. Tässäpä ohjeita, miten Razielin veljet ja Kainin pystyy tappamaan.

MELCHIAH: Kun tulet huoneeseen, jossa Melchiah majailee, kävele huoneen toiselle puolelle, katso keskustelu ja lähde juoksemaan poispäin. Juokse huoneen vasemmalle puolelle (tulosuunnasta katsottuna) ja hyppää kaltereiden oikealle (tai vasemmalle) yläpuolelle.

Odota kunnes Melchiah tulee ja on kaltereiden alla, jolloin päästä vivusta irti. Kun Melchiah on hajottanut kalterit, juokse sen ohitse ja huoneen toiselle puolelle, jossa toista sama operaatio.

Mene sen jälkeen paikkaan, josta tulit huoneeseen ja odota Melchiahia. Kun se on vieressäsi, juokse nopeasti korokkeelle ja pyöräytä kampea. Jos ajoitus oli oikea, sinun pitäisi nähdä veljesi kuolema ja saat palkkioksi kaltereiden läpitunkeutumiskyvyn.

KAIN1: Kun taistelu alkaa, pyörähdä nopeasti ympäri, jotta näet, missä Kain menee ja sitten käyt lyömässä sitä sinä aikana, kun Kain lataa Soul Reaveria. Lyö Kainia kolme kertaa samaan tyyliin ja saat palkkioksi Soul Reaverin.

ZEPHON: Kun saavut huoneeseen, jossa Zephon majailee, katso vain keskustelu ja lähde juoksemaan Zephonia kohti. Kun juokset, huomaa Zephon lähempänä olevat raajat katossa ja pyörii niiden alla, jolloin ne iskeytyvät maahan kiinni. Lyö ja pyöri lisää lähistöllä. Kun kaikki raajat on tuhottu, mene Zephonia kohti ja lyö sen alapuolella olevaa aukkoa, odota paikoillasi hetki ja Zephonin pullauttaa munan reiästä. Poimi tämä ja juokse ovelle, josta tulit ja kävele tulen päältä. Kun muna nyt palaa, nakkaa se Zephonia päin.

MORLOCK: Helpompi kuin yksikään muista. Hyppää ensin suoraan Morlockia kohti ja käytä taikaa, joka lennättää vastustajan taaemma. Nyt Morlockin pitäisi olla lähellä reunaa. Mene suoraan viereen ja toista edellinen. Morlock lentää melko varmasti veteen ja kuolee.

RAHAB: Tämä on yksi helpoimmista tavoista tappaa, ammut vain nopeasti jokaisen lasin (ne pienet lasit jotka tukkivat auringonvalon) rikki ja veljesi kuolee. Saat uintikyvyn.

DUMAH: Lähde juoksemaan pois päin Dumahista, eli kohti paikkaa mistä tulit. Kierrä kaatamasi obeliski, käänny oikealle, kun tulet kohtaan, jossa on portti edessä ja jatka matkaasi tunnelia pitkin. Odota Dumahia aina, kun kuulet, että askelten äänet loppuvat. Tavoitteesi on juoksuttaa Dumah siihen isoon huoneeseen, jossa jo kerran olit ja silloin räjäytit oven säpäleiksi. Kun saavut sinne, avaa kaasu, hämää Dumah huoneen keskelle ja käy pikaisesti vääntämässä vivusta, jolloin Dumah käristyy ilkeästi.

KAIN2: Katso mihin Kain teleporttaa ja juokse perään ja lyö Soul Reaverilla ennen kuin Kain ehtii taikoa. Kun olet osunut ensimmäisen kerran, Kain teleporttaa ylemmälle tasolle, joten sinun täytyy juosta palkkeja pitkin ja lyödä nopeasti. Toista tätä, kunnes Kain kuolee.

Lisää aiheesta