Legacy of Kain: Soul Reaver

Viime liitteessä olleisiin loppuvastusten tappovinkkeihin oli luiskahtanut valitettavia virheitä. Otetaanpa nyt uudestaan niiltä osin, kun korjausta kaivataan. Kiitokset nimimerkki Spawnille korjausten lähettämisestä!

MELCHIAH: Kun tulet huoneeseen, jossa Melchiah majailee, kävele huoneen toiselle puolelle, katso keskustelu ja lähde juoksemaan poispäin. Juokse huoneen vasemmalle puolelle (tulosuunnasta katsottuna) ja hyppää kaltereiden oikealla (tai vasemmalla) yläpuolella olevasta reiästä sisään.Vedä pienessä huoneessa oleva vipu pohjaan. Kaltereiden pitäisi nyt nousta ilmaan. Odota kunnes Melchiah tulee ja on kaltereiden alla, jolloin päästä vivusta irti. Kun Melchiah on hajottanut kalterit, juokse sen ohitse ja huoneen toiselle puolelle, jossa toista sama operaatio.

Mene sen jälkeen paikkaan, josta tulit huoneeseen ja odota Melchiahia. Kun se on vieressäsi, juokse nopeasti korokkeelle ja pyöräytä kampea. Jos ajoitus oli oikea, sinun pitäisi nähdä veljesi kuolema ja saat palkkioksi kaltereiden läpitunkeutumiskyvyn.

ZEPHON: Kun saavut huoneeseen, jossa Zephon majailee, katso vain keskustelu ja lähde juoksemaan Zephonia kohti. Kun juokset, huomioi Zephonia lähempänä olevat raajat katossa ja pyöri niiden alla, jolloin ne iskeytyvät maahan kiinni. Lyö ja pyöri lisää lähistöllä. Kun kaikki raajat on tuhottu, mene Zephonia kohti ja lyö sen alapuolella olevaa aukkoa, odota paikoillasi hetki ja Zephon pullauttaa munan reiästä. Poimi tämä ja juokse ovelle, josta tulit ja kävele tulen päältä. Kun muna nyt palaa, nakkaa se Zephonia päin. Tee sama vielä kaksi kertaa ja veljesi kuolee. Saat kiipeämiskyvyn.

DUMAH: Lähde juoksemaan pois päin Dumahista, eli kohti paikkaa mistä tulit. Kierrä kaatamasi obeliski, käänny oikealle, kun tulet kohtaan, jossa on portti edessä ja jatka matkaasi tunnelia pitkin. Pidä Dumah aina lähellä, ja kun kuulet, että askelten äänet loppuvat, hyppää ilmaan ja leiju siipiesi avulla, kunnes maa on järissyt. Tavoitteesi on juoksuttaa Dumah siihen isoon huoneeseen, jossa jo kerran olit ja silloin räjäytit oven säpäleiksi. Kun saavut sinne, avaa kaasu, hämää Dumah huoneen keskelle ja käy pikaisesti vääntämässä vivusta, jolloin Dumah käristyy ilkeästi.

Lisää aiheesta