Lego Racers

Turbostartti: Pidä X pohjassa ennen kuin rata ilmaantuu. Kun lähtölaskenta alkaa, naputtele X:ää laskennan tahdissa. Pidä lopussa X pohjassa. Jos teit homman oikein, auto sinkoutuu liikkeelle kuin tykin suusta.

Basil the Bat Lordin auton palaset: Mene Circuit-kisoihin ja voita ne kaikki mukaanlukien Johnny Thunderin kisa. Näet lyhyen voittovideopätkän. Mene Buildiin ja valitse New Racer tai Edit Racer. Valitse Johnny Thunderin alusta ja mene Quick Buildiin. Naputtele sitä valintaa kunnes saat auton jossa on tulta (Fire) takaosassa. Mene lopuksi Buildiin ja paina L2 tai R2 kunnes saat Basilin auton osat. Hahmo ja alusta ei kuulu diiliin. Temppu toimii vain Johnny Thunderin alustalla.

Huijausmoodi: Valitse Build päävalikosta (Main Menu). Ota New Racer -valinta Build Driver -ruudussa. Kirjoita joku seuraavista koodeista Make License -ruudussa kuskin nimeksi. Kun olet valinnut viimeisen kirjaimen, paina alas jotta kursori jää kirjaimen alle. Mene suoraan Build Car -ruutuun ja väsää joku auto kasaan. Koodi pysyy aktiivisena niin kauan kuin sen niminen kuski on mukana. Huijaukset toimivat vain Test Drive -moodissa.

Ei runkoa tai palikoita: NCHSSS, ei renkaita: NWHLS, ei kuskia: NDRVR, turbo-moodi: FSTFRWRD, vauhti säilyy radan ulkopuolella: NSLWJ, rakettiauto: FLYSKYHGH, Rocket Racer Run -rata väärinpäin: LNFRRRM, ammuskelija hyökkää bonusten kimppuun: PGLLRD, pelkkiä miina-bonuksia: PGLLYLL, pelkkiä turbo-bonuksia: PGLLGRN, pelkkiä Grapple-bonuksia: RPCRNLY, bonukset aina täysillä: MXPMX, poista kaikki huijaukset: NMRCHTS.

Lisää aiheesta