Madden 2001 (PS2)

Madden-kortit: Korteilla on kolme arvotasoa, jotka ovat kulta (4), hopea (2) ja pronssi (1). Kultakortit kestävät puoli ottelua, hopeakortit kestävät yhden neljänneksen ja pronssikortit kestävät yhden vuoron.

Stadioni-, joukkue- ja historialliset pelaajakortit ovat aina aktiivisia. Kortteja ostetaan Madden Tokeneilla, joita saa kun tekee matsin aikana erityisiä tehtäviä (Task). Mitä vaikeampi tehtävä, sitä enemmän Tokeneita saat. Jos käytät korkeampaa vaikeustasoa, saat myös enemmän Tokeneita. Vitostason tehtävästä saat All Madden -tasolla jo 24 Tokenia. Muista laittaa Madden Cards -toiminto päälle Options-valikosta tai Profile Select -ruudusta ennen matsia.

Korttien vaikutuksia: John Elway (kortti 160): John Elway ilmaantuu vapaiden pelaajien (Free Agent) läjään. 5th Down (kortti 203): Saat ylimääräisen yrityksen. 3rd Down (kortti 204): Kone saa vain kolme yritystä. Tight Fit (kortti 208): Potkutilanne on mahdoton. Da Bomb (kortti 209): Rajaton heittoetäisyys pelintekijälle (Quarterback). Mistake Free (kortti 211): Et voi kompuroida tai ryssiä heittoa. Extra Credit (kortti 216): Saat syötön katkaisusta kolme pojoa ja hyökkääjän säkittämisestä kaksi pojoa. Bad Spot (kortti 218): Tuomari näkee vastustajan pallon pari jaardia liian lyhyenä. Toast (kortti 219): Voit polttaa DB:eitä paremmin. Couch Potato (kortti 228): Vastustajat väsyvät nopeasti koko pelin ajaksi. Monsters (kortti 293): Hirviöitä!

Rajattomat hahmopisteet: Luo pelaaja ja mene Edit Playeriin Roster -ruudulla. Paina ylös tai alas ja valitse pelaaja. Paina oikealle ja pääset nopeus(Speed)-osioon. Paina X:ää kaksi kertaa.

Voita kaikki kolikonheitot: Paina Startia ennen kuin mitään ilmestyy kolikonheittoruutuun.

Lisää aiheesta