Majesty: The Fantasy Kingdom Sim [3]

Vinkkejä alkuun pääsyyn. Alussa hanki markkina-aukea heti, kun on tilaisuus. Samoojat ovat alussa tärkeitä, sillä niillä voit vaivatta tutkia kartan, ja ovatpa samoojat myös hyviä jousipyssyn käyttäjiä.

Jos olet tasolla, jossa pitää tuhota vastustaja, ota kääpiöt avuksi, koska heidän kanssaan voit rakentaa ballista-torneja. Jos taas sinun pitää hankkia kultaa tietty määrä, liittolaisiksi kelpaavat peikot. Niillä kun voi lisätä tulojansa (eivätkä ne myöskään ole huonoja jousenkäyttäjiä).

Gnomeilla et tee mitään. Ne tappelevat kirotun huonosti, ja ovat hyviä vain rakentamisessa, mutta kääpiöt ajavat saman asian.

Jos otat varkaita kuningaskuntaasi, päivitä rakennus saman tien. Tällä tavalla kaikki sankarisi voivat myrkyttää aseensa.

Älä unohda velhoja, vaikka ne ovatkin heikkoja. Ne voivat tappaa isot otukset nopeasti.

Temppeleistä kannattaa rakentaa Fervuksen, Kryptan ja Helian temppelit, sillä ne kaikki ovat sovussa keskenään, ja kun sinulla on sotilaiden koulutuspaikka ja Fervuksen temppeli, voit kouluttaa tosi pelottavia ja vahvoja sotilaita. Kryptan temppelistä voit hankkia neljä necromanceria ja Helian temppeli antaa sinun hankkia barbaarin tasoisia sotilaita.

Majatalot ovat lähes korvaamattomia. Niistä saat kerättyä rahaa aika hyvin, sankarit voivat poiketa niissä oluttuopillisella. Ilman sitä sankarit saattavat hyökätä palatsisi kimppuun.

Kun lopetat rakentelun, ympäröi valtakuntasi vartiotorneilla. Näin torjut tehokkaasti vihollisen pahatkin rymistelyt.

Lisää aiheesta