MDK2 [2]

Yksi viime vuosien omaperäisimmistä peleistä sai arvonsa mukaisen jatkon, joka on vähintään yhtä omaperäinen kuin edeltäjänsäkin. Koiraa, proffaa ja Kurtia saa määräiltyä helpommin seuraavilla neuvoilla.

Kun pelaat Maxilla ota kaikki aseet pois käsistä. Sitten pidä tulitusnappia pohjassa ja paina aseen valintaa neljä kertaa. Ruudulle pitäisi ilmestyä teksti Slow-Mo, jonka jälkeen voit pelata peliä hidastettuna. Vaikutus kestää vain vähän aikaa, mutta ainahan sen voi laittaa uudestaan.

Muista hyödyntää Kurtin Sniper-moodia, sillä kaukaa pudotettu vihollinen ei taatusti enää aiheuta murheita myöhemmässä vaiheessa.

Maxin kanssa pelatessa saattaa ammusten riittävyyden kanssa olla ongelmia. Käytä siis loppumattomilla ammuksilla varustettua pääpistoolia ja jemmaile Uzeja kovia yhteenottoja varten.

Dr. Hawkinsilla pelaaminen poikkeaa muista rutkasti. Tallenna usein ja yritä kaikkea - törmäät ratkaisuun ennemmin tai myöhemmin.

Kun törmäät Kurtilla ensimmäiseen loppuvastukseen, etsi sinisiä kehiä. Niitä on neljä keskellä ja kaksi, jotka kiertävät alusta.

Lisää aiheesta