Mechwarrior IV: Vengeance

Ensinnäkin hanki peliohjain, jossa on myös vääntötoiminto. Ei varmaan yllätä ketään, että Microsoftin Sidewinder-tikut sopivat hommaan tavattoman hyvin. Näppäimistölläkin toki voi pelata, mutta jos vastustajalla on kunnon tikku kädessä, olet saman tien alakynnessä.

Tähtää vastustajaa jalkoihin, vaikka niihin onkin vaikeampi osua, sillä panssarointi on jaloissa kevyempää kuin itse vartalossa. Tämän lisäksi jos saat ammuttua vastustajalta jalat alta, saat todennäköisesti kerättyä rungon tehtävän loppumisen jälkeen.

Tiedosta ympäristön rooli, kun varustat mechiäsi. Vältä esimerkiksi aseita, jotka tuottavat liian paljon lämpöä aavikolla taisteltaessa. Muuten huomaat, että laitteesi menee pimeäksi joka toisen laukauksen jälkeen välineiden viilentymisen ajaksi.

Jos jökötät taistelussa paikallasi vähänkin aikaa, niin kehnosti käy. Parempi tapa on liikkua koko ajan ja kiertää vastustajaa. Varo, ettei kierroksen kehä mene turhan laajaksi, jottet joudu vastustajan tähtäimeen. Yritä aina pysyä vastustajan mechin takana, mihin se ei pysty ampumaan.

Lisää aiheesta