Medal of Honor Underground

Ruutu välähtää vihreänä, jos koodi on syötetty oikein. Ominaisuuksiin vaikuttavat koodit toimivat vain ratkaistuissa tasoissa.

Kaikki salaisuudet: ENTREZVOUS. Palaa syöttöruutuun ja kirjoita PORTECLEFS.

Kuolemattomuus: PUISSANCE.

Nelinkertainen tulinopeus: BALLESVITE.

Kimpoilevat luodit: RICOCHET.

Podoski-moodi: LATIREUSE. Kaikki kuolevat yhdestä osumasta. Myös Manon tippuu kertalaakista, ellei kuolemattomuuskoodi ole käytössä.

Panzernacker Unleashed -tehtävä: ENTREZVOUS. Palaa syöttöruutuun ja kirjoita LEMONSTRE.

Pöhkötaxi-moodi: AUTODINGUO. Viholliset on tapettava alle minuutissa.

Piilohuone Dark Camelotin Valhallassa: Tason lopussa näet seinällä kuvan, jossa on punainen ritari hevosen selässä. Älä mene vielä alas. Tallustele kuvasta vasemmalle ja päädyt kolmen seinälampun luokse. Paina toimintanäppäintä siirtääksesi lamppuja. Käännä lamppuja seuraavassa järjestyksessä: keskimmäinen, vasen, oikea. Käänny oikealle ja piilohuone aukeaa. Siellä on kiväärin, rynkyn ja varsijousen kuteja sekä kaksi isoa ensiapupakkausta.

Ylimääräinen loppuvideo ja bonustaso: Läpäise peli ja hanki kaikki mitalit sekä muistot. Näet ylimääräisen videopätkän. Riippuen siitä, kuinka hyvin läpäisit pelin, saat yhden kolmesta mitalista. Paras niistä on Legion of Honor ja sillä aukeaa bonustaso.

Houkuttele viholliset esiin: Jos viholliset kykkivät piilossa, viskaa kranaatti niiden lähettyville. Äijät yrittävät potkia kranaattia ja ryntäävät tulilinjalle.

Lisää aiheesta