Megaman X4

X:n erikoishaarniskan saat kun pelaajan valintaruudussa korostat "X" ja painat ympyrää kahdesti. Paina vasenta suuntanäppäintä kuusi kertaa ja pidä sitten L1 sekä R2 molemmat alaspainettuina ja paina lopuksi start-painiketta.

Raivaa tiesi Web Spiderin tasolle. Etsi käsiisi Dr. Lightin avaruuskapseli, jonka löydät Area ykkösen ensimmäisen tikapuuosuuden oikealta puolelta. Saappaiden sijaan X vastaanottaa uuden viestin tohtorilta ja saa käyttöön kaikki megavahvan haarniskan osat (aseet, suoja, kypärä ja saappaat). Lisäksi höperö tohtori yrittää selittää jostakin uudesta hyökkäysliikkeestä, joten korvat hörölle. Uusi hyökkäys ei ole Nova-ryöppy, jonka voi siis saada pelin jossakin muussa vaiheessa.

Zeron musta megasuojapuku on sekin melkoisen kovaa tekoa. Pelaajan valintaruudussa korosta "Zero" ja pidä R1 pohjassa sekä paina oikeaa suuntapainiketta kuusi kertaa. Lopuksi vapauta R1-painike, pidä ympyrä pohjassa ja paina start. Mustan ja punaisen suojapuvun erot ovat tosin melko mitäänsanomattomat.

Lisää aiheesta