Metal Fatigue

Yksinpelikampanjoissa voit laittaa peliin nopeuden, jolloin peliin tulee mainiota John Woo -henkistä animetaistelua. Hitaimmalla asetuksella homma toimii melkein kuin vuoropohjainen peli.

Sekä yksin- että moninpeli pyörii resurssien hallitsemisen ympärillä. Nappaa siis kaikki neutraalit paikat haltuusi ripeästi.

Skirmishissä ja moninpelimoodeissa nopein reitti voittoon on rakentaa nopeasti suuri joukko combotteja (sellainen 10 - 15). Sen jälkeen isket tällä joukolla vastustajasi kimppuun. Jätä tankit ja ilma-alukset huomiotta, sillä niillä et saa samanlaista vastinetta resursseillesi.

Seuraavilla vinkeillä saat rakennettua tukikohtaasi paremmaksi, jonka jälkeen vihollisten nitistäminen käy mukavammin.

Useimmat jutut, joiden valmistus kestää kauan, ovat hyviä. Esimerkiksi Orbital-pommien valmistus kestää kauan, mutta siitäkin huolimatta niitä kannattaa valmistaa. Ne ovat tavattoman hyödyllisiä ja tehokkaita. Niillä pystyy tuhoamaan asteroideja kosketuksella ja niiden maaliksi voi asettaa myös maanpinnan.

Aurinkopaneelit keräävät kolmanneksen enemmän energiaa, kun ne ovat puolustusalueen sisällä. Rakenna siis niiden lähistölle Defense Enhancer.

Kaikkea paitsi Railguneja ja Assembly Bayta pystyy rakentamaan maan alle, eli voit laittaa sinne kaikki tärkeät rakennuksesi. Suojataksesi niitä, laita sinne muutama Nemesis Truck. Voit myös ympäröidä rakennuksesi siirrettävillä muureilla, jos kaipaat lisäsuojaa.

Mitä enemmän aurinkopaneeleja, sitä parempi. Jos niitä on tarpeeksi, voit yltää "loputtomaan" metajoulemäärään.

Aina on hyvä olla iso kasa combotteja kaiken varalta. Älä myöskään aliarvioi Recon Polesien hyödyllisyyttä, sillä ne voivat osoittautua hyvinkin käyttökelpoisiksi.

Jos sinulla on liittolaisia, hauska kikka on lähettää combotteja näiden tukikohtiin mukamas lisäsuojaksi, mutta sitten rikkoa välit, ja aloittaa hyökkäys hyvistä lähtökohdista.

Ihmispelaajaa vastaan taistellessa yritä muunnella taktiikoitasi jatkuvasti, jotta vastustajasi ei pysty tekemään liian tehokasta strategiaa sinua vastaan.

Recon Salvo on erinomainen apuväline, kun haluat selvittää, missä vihollisesi lymyävät.

Pommittajat eivät ole hyödyllisiä ainoastaan päätehtävässään, mutta maahan tippuessaankin ne vielä vahingoittavat lähistöllä olevia yksiköitä.

Jos sinulla on paljon yksiköitä, on parempi määrätä ne jonkin tietyn kohteen kimppuun. Sillä tavalla saat homman hoidettua vikkelämmin.

Nemesis Truckit lamauttavat vihollisen combotit vähäksi aikaa. Hyödynnä sitä.

Lisää aiheesta