Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty demo (PS2)

Ohjeita etenemiseen: Käytä laatikoita. Vartijat eivät piittaa niistä, jos laatikko on kulkureitin sivussa ja he eivät ole hälytystilassa. Jos Snake on havaittu, ammu nopeasti pienellä aseella vahdin radio, jotta hän ei voi kutsua apua. Jotkut saattavat myös pelästyä ja paeta, jos Snake kaivaa esiin järeimmän tykin mitä repusta löytyy.

Kohti tulittamisen lisäksi voit vahingoittaa vartijoita ampumalla höyryputkia. Tajuttomia vahteja voi viskoa yli laidan laivan alimmalla kannella. Alemman kannen portaikoista voi loikata vartijoiden päälle kolmiota painamalla. Äijiltä menee taju kankaalle, kun Snake rojahtaa niskaan.

Snake ja bikinijuliste: Mene pukuhuoneeseen (Locker Room) ja tallustele ylhäällä vasemmalla olevan kaapin luokse. Avaa se ja nappaa ase käteen. Kaapissa on bikinijuliste. Kun Snake tökkää pyssyllä bikinien yläosaa, kuuluu hassu jousimainen ääni. Kyykisty ja tökkää bikinien alaosaa. Vartijat tulevat tutkimaan mistä on kysymys, mutta jos kaappi on auki, he jäävät tuijottamaan bikininaista. Hetken päästä he häipyvät. Voit pelleillä vielä lisää. Mene bikinikaappiin sisään ja sulje ovi. Paina R1-näppäintä, jotta näet tapahtumat Snaken silmin. Zoomaa julisteeseen ja Snake ilveilee suuteluäänillä. Imutus loppuu kun päästät irti R1-namiskasta. Pidä R1 pohjassa ja soita Otaconille painamalla Selectiä. Otacon pyytää Snake huvittelemaan jollain muulla tavalla. Snaken naamalla on hupaisa ilme.

Lisää aiheesta