Metal Gear Solid [4]

 

Technical demonstration mode: Pelaa onnistuneesti läpi Training-, Time Trial-, Gun Shooting- ja Survival-pelit tässä järjestyksessä. Huomaa, että jokainen peli avaa seuraavan osuuden käyttöön.

Varsinainen technical demonstration -tila esittää tietokoneen parhaimpia liikkeitä ja toimintaa aseen kanssa. Demosta voi jopa oppia jotakin.

Stealth-puku: Pelattuasi pelin läpi ja pelastaessasi Otaconin saat mahdollisiin seuraaviin peleihisi seuraksesi Stealth-asun, joka mahdollistaa muun muassa liikkumisen vihollissotilaiden läheisyydessä. Myös ansalaserit ja turvakamerat hämääntyvät puvusta. Peli muuten kannattaa pelata muutaman kerran läpi eri tavalla, sillä tarinassa on pari erilaista loppua.

Bandana: Jos peli menee läpi ja Merylkin pelastuu, on seuraavassa pelissä mukana prototyyppiesine Bandana. Esine antaa loppumattomat ammukset kaikkiin aseisiisi. Bandanaa olisi kieltämättä tarvittu jo ensimmäisessäkin pelissä...

Smokki (tuxedo): Vedä Metal Gear kahdesti läpi ja näet tarinan molemmat lopetukset. Kolmas pelikerta tarjoaa Solid Snakelle ajattoman tyylikkään smokin, joka on varmasti tuiki tarpeellinen asuste erikoisjoukkojen eliittisotilaalle.

Lisää aiheesta