Midnight Club: Street Racing

Läpäise kisat Head-2-Head moodissa, ellei toisin sanota.

Manhattanin poliisi: Manhattanin taso 10.

Lontoon (London) poliisi: Lontoon taso 10.

Kaikki Cruserot: Manhattanin tasot 1, 4 ja 7.

Kaikki Jonesit: Manhattanin tasot 2, 5 ja 8.

Kaikki Piranhat: Manhattanin tasot 3, 6 ja 9.

Kaikki PT:t: Voita ensimmäinen, neljäs ja seitsemäs kisa.

Kaikki Modicumit: Voita kolmas, kuudes ja yhdeksäs kisa.

Kaikki Ascentit: Voita toinen, viides ja kahdeksas kisa.

Lontoon bonusautot: Voita Lontoon Waypoint-kisat 11-15 Arcade-moodissa ja saat seuraavat autot: Alpha, Double Decker Bus, Black Taxi, Crown Mail Truck, Crescendo.

Manhattanin bonusautot: Voita New Yorkin Waypoint-kisat 11-15 Arcade-moodissa ja saat seuraavat autot: Beta, Bus, Ice Cream Truck, Meter Maid, Fiorenza II.

Avaa lisää autoja: Etsi eri tasoilta punaisia pisteitä. Aseta auto pisteen päälle ja odota kunnes kuulet kurlaavan äänen. Olet avannut uuden auton.

Lontoon punaiset pisteet

Mene kartan keskivaiheille. Piste on Parlamenttitalon sisällä. Talon tunnistaa pilareista. Aja ikkunasta sisään.

Mene kartan alareunaan ja etsi talo, jonka ympäri menee tie. Yksi toisella puolella olevista taloista on punainen ja siinä lukee "Angel". Mene sen taakse ja löydät rampin. Mene rampista noin 60mph vauhdilla ja käänny oikealle. Punainen piste on joko edessäsi tai takana.

Etsi punertava talo, jossa on mainoksia ja animoitu ruutu. Talon lähellä on myös keskellä katua pehmustetun sellin näköinen laatikko. Mene rampille, joka nousee talon reunasta. Vauhtisi on rampin huipulla noin 30-45 mph. Iske jarrut kiinni kun jysähdät katolle. Pisteen pitäisi olla edessäsi.

Käänny 180 astetta heti kun olet aloittanut. Mene kohti välkkyvää sinistä Speed-kylttiä. Kaahaa rampille täyttä vauhtia. Singahta seuraavalle katolle ja junttaa jarrut pohjaan. Käänny vasemmalle ja näet punaisen pisteen.

New Yorkin punaiset pisteet

Mene suuren tunnelin päällä olevaan puistoon. Joudut hyppämään jostain sopivasta paikasta, sillä piste on talon katolla.

Mene lentotukialuksen lähelle. Piste on rakennuksen toisessa kerroksessa, joten tarvitset taas kunnon loikan.

Lisää aiheesta