Midtown Madness 2 [3]

Poliiseista pääsee eroon San Franciscossa, kun kerää ensin peräänsä ison lauman virkavaltaa. Seuraavaksi suuntaa ajokkinsa (oltava raskasta rautaa, bussi, paloauto tms.) kohti Golden Gate -siltaa. Mene sen jälkeen mihin kohtaa siltaa tahansa ja veivaa yksi poliiseista siltaa vasten. Paina sitten kaasu pohjaan, jolloin poliisiauto putoaa veteen. Tempun onnistuminen saattaa viedä aikaa, mutta on vaivan arvoista. Sama homma onnistuu luonnollisesti myös kaikille muille virtuaalikuskeille, joten siviileillekin voi antaa oman osansa kaaoksesta.

San Franciscosta pääsee poiskin, kun valitsee Cruise-moodissa autokseen God Killerin tai BMW M3 2000:n. Aja moottoritietä satamanpuoleista päätyä kohti niin kovaa suinkin pääset. Juuri ennen käännöspaikkaa, ohjaa hieman vasemmalle, jonka jälkeen autosi pitäisi lentää reunan yli ja pois kaupungista. Varo kuitenkin kaupungin seiniä, jotka ulkopuolelta katsottuna ovat näkymättömiä. Aja siis hiljaa.

San Franciscossa pääsee myös pilvenpiirtäjän huipulle. Valitse jälleen Cruise-moodi. Kartalla lähellä kahta satamaa on toistensa vieressä kolme punaista suorakulmiota. Aja suoraan oikealla puolella olevan luo (pitkä sivu alaspäin) tai aja niiden ympäri ja etsi sisäänkäynti. Kun pääset huoneeseen, jossa on ajoramppi, aja sitä pitkin ylös. Käänny, niin näet jyrkän kukkulan kohoavan. Peruuta sen verran, että saat kerättyä vauhtia. Heitä sen jälkeen vaihde silmään ja kaahaa joko rampin vasemmalta tai oikealta puolelta. Kun pääset ylös asti, olet maailman huipulla ja pystyt ajamaan keskellä olevan patsaan läpi.

Jos ylös pääseminen tuottaa ongelmia, käytä käsivaihteista Audi TT:tä. Kun saavut pilvenpiirtäjän huipulle johtavalle rinteelle, vaihda ykköselle niin nopeasti kuin pystyt, niin pääset takuulla ylös, jos vain olit ehtinyt kerätä riittävästi vauhtia.

San Franciscossa pääsee myös ajamaan raitiovaunun kyytiin. Valitse Cruise-moodi ja ajoneuvoksi Freightliner Century -rekka. Aja yksinkertaisesti suoraan päin raitiovaunua vähintään 50 mailin tuntivauhdilla. Tämän jälkeen autosi pitäisi olla mukana kyydissä.

Paloauton peräosasta pääsee eroon Cruise-moodissa, kun ajaa täysillä mitä tahansa rakennusta päin.

Midtown Madness 2:ssa on myös salainen saari. Sinne pääseminen vaatii seuraavat asetukset: without pedestrian density, without traffic density ja without cop density. Valitse autoksesi Panoz GTR-1. Mene sen jälkeen San Franciscoon. Vauhtia on oltava tasan 250 mailia tunnissa kun saavut San Franciscon sillalle. Auton tulee olla vasemmalla olevan valkoisen viivan ja oikealla olevan jalkakäytävän välissä. Kun saavut sillan päähän, autosi lennähtää ilmaan automaattisesti ja pääset salaiseen paikkaan.

Lisää aiheesta