Might & Magic VII

Vähäisten roolipelien joukossa M&M VII:kin loistaa kirkkaana vaatimattomasta ulkonäöstään huolimatta. Jos peli ei oikein etene, voivat seuraavat temput auttaa.

Jos haluat helppoja kokemuspisteitä, tee seuraavasti. Tapettuasi hirviön, kuten lohikäärmeen, josta saa paljon pisteitä, heitä Paralyze sen ruumiiseen tuodaksesi sen takaisin henkiin. Tämän jälkeen voit tappaa sen uudestaan yhdellä iskulla, ja saat samat pisteet toisen kerran. Toista niin kauan kuin haluat.

Pelin alussa olevalta punaiselta lohharilta pystyy saamaan niin paljon esineitä kuin itseäsi huvittaa. Ensin klikkaa kuolleeseen ruhoon saadaksesi esineen. Jos ruumis vielä jää jäljelle tämän jälkeen, tallenna peli. Tämän jälkeen klikkaa taas lohikäärmeeseen. Toista tätä niin kauan, että olet valmis menemään taisteluun. Mikäli kärmes jossakin vaiheessa katoaa, ei sinun tarvitse kuin yksinkertaisesti ladata tallennus ja kokeilla uudestaan paremmalla onnella.

Haettuasi Divine Intervention -kirjan, mene Harmondaleen ja myy se. Tämän jälkeen mene välittäjälle ja valitse vaihtoehto "I lost it", jonka jälkeen tämä antaa sinulle uuden kappaleen. Mene ulkopuolelle ja tiputa kirja maahan, ja mene taas sisälle ruikuttamaan kirjan häviämistä. Toista tätä jonkin aikaa, nouki sen jälkeen kaikki kirjat mukaasi, ja myy kaikki yhtä lukuun ottamatta, jotta pääset questista läpi. Temppu toimii parhaiten Grandmaster Merchantilla.

Lisää aiheesta