Might & Magic VIII [2]

Pelin alkukankeudesta selviää helposti noudattamalla seuraavia ohjeita:

Dagger Wound Isle

Värvää joukkoosi necromancer ja vampyyri tavernasta. Viivy saarella vain sen aikaa, että saat ostettua vähintään kahdelle hahmolle jousen ja kyvyn sen käyttelemiseen. Rahaa saat helposti seuraamalla etäältä liskojen ja rosvojen taisteluja, jonka jälkeen voitkin keräillä raadoilta rahat.

Mene kaupungintalolle ja vie saamasi kivi Fredric Talimerelle, jonka voit liittää joukkosi jatkoksi. Käy voittamassa Acromage-peli tavernassa.

Matkaa teleportterien läpi saarelta toiselle, kunnes pääset temppelille, älä välitä vielä vähäisemmistä sivuquesteista.

Ota pyhimys porukkaan temppelin sisällä, tarvitset toistaiseksi väkeä "lihaksiksi" ottamaan iskuja vastaan, palkkaa siis tyyppejä, jotka voit hylätä myöhemmin.

Rynni temppelin läpi, poikkeamatta turhaan pääväylältä, ehdit palata tänne myöhemminkin. Huone, jossa pitää hypellä tasolta toiselle hoituu helposti, hyppää yhdelle laatalle ja siitä lattialle. Kipitä takaisin ensimmäiselle tasolle ja listi heikot matoset yksi kerrallaan. Huoneessa, jonka lattia aukeaa, pitää painaa vauhdilla kaikkia nappeja.

Suuressa huoneessa, jossa on neljä kirstua, pitää seurata katossa olevaa käärmeen muotoista väylää, niin ei putoa alas ja tarvitse taistella matojen kanssa. Muista tallentaa ennen tätä huonetta. Suuressa huoneessa, jossa on mörköjä, vauhti on valttia. Älä suotta matsaa tässä vaiheessa, vaan kipitä mahdollisimman nopeasti huoneen läpi ja ulos ovesta. Matkusta laivalla Ravenshoreen.

Ravenshore

Hae hevosenkengät tallien luota, säilytä ne tallessa. Vie viesti merchant houseen. Käy voittamassa Acromage-peli saadaksesi hiukan rahaa. Matkusta vaunuilla Alvariin.

Alvar

Hae hevosenkengät ja säästä ne. Käy voittamassa Acromage-peli ja ostamassa ruokaa tavernassa. Juokse tietä pitkin länteen, Murmurwoodsiin, älä jää suotta taistelemaan.

Murmurwoods

Juokse metsän läpi kaupunkiin, älä missään tapauksessa pysähdy. Pelaa taas Acromagea. Jatka matkaasi etelään Garrote Gorgeen.

Garrote Gorge

Mene linnakkeelle ja hae hevosenkengät, säästä ne edelleen. Pelaa Acromagea ja osta ruokaa. Jos ryhmäsi on täysi, potki joku turhimus pihalle. Mene lohikäärmeiden luolalle, joka on kartan koillisosassa ja palkkaa nuori lohikäärme Ithilgore.

Käytä kaikki hevosenkengät Ithilgoreen ja nosta kaikilla kykypisteillä Dragon abilityä. Tämän jälkeen nosta se luolan kouluttajilla ensin Expert- ja sitten Master-tasolle. Nyt joukkosi on saanut vahvistuksen, joka antaa aivan uusia ulottuvuuksia pelaamiseen.

Koko operaatioon kuluu parikymmentä minuuttia, jonka jälkeen pelissä on mukana sen voimakkain hahmoluokka. Voimakkaita hahmoja saa palkattua vasta, kun on suorittanut kyseisen arvon ylennykseen vaativat questit.

Great Wyrm -quest kannattaa suorittaa mahdollisimman pian, sillä sen jälkeen voit palkata joukkoosi pelin vahvimman lohikäärmeen. Quest on helppo, jos houkuttelee yhden Dragon-Hunter's Pet -lohikäärmeen kerrallaan peräänsä ja tulittaa sitä etäältä jousilla sekä lohikäärmeellä. Kyseiset olennot eivät ammu kovinkaan kauas, eli riittävän etäisyyden säilyttäminen riittää. Ikävistä Naga-laumoista kannattaa tosin ensin hankkiutua eroon, mikä onnistuu houkuttelemalla Nagat suuressa laumassa peräänsä ja johdattamalle ne lohikäärmeenmetsästäjien luokse. Ystävällisesti he huolehtivat surmatöistä puolestasi.

Pelin kenties paras hahmo löytyy Ravage-roaming alueen lohikäärmeluolasta, jonne kannattaa mennä näkymättömyysloitsu päällä. Hipsit vain lohhareiden ohi ja noudat veteraanilohikäärmeen luolastaan, helppoa kuin mikä ja pelin läpipelaaminen muuttuu sikamaisen helpoksi.

Lisää aiheesta