Monster Rancher Virtual Pet

Ilmaista ruokaa: Älä lähetä ötökkääsi "matkalle" (Errantry) kuukauden ensimmäisellä viikolla. Pistä mönkiäinen matkaan toisella, kolmannella tai neljännellä viikolla ja seuraavan kuukauden sapuskoja ei tarvitse maksaa lainkaan.

Hanki Ducken: Hanki viisi timanttimerkkiä Cup Jellyn kanteen. Saat Fun Canin. Kokoa sen sisällä majaileva nukke ja myy se. Mene Torble-vuoren (Mountain) tutkimusretkelle ja tongi esiin vahvaa liimaa. Hanki taas viisi timanttimerkkiä ja toinen Fun Can. Kokoa nukke käyttämällä liimaa ja käytä sitä Secret Seasoningissa.

Hanki Mock: Tavarakauppias antaa joskus siemeniä. Colt istuttaa ne ja jonkin ajan kuluttua paikalle kasvaa puu. Muutaman vuoden jälkeen toinen puu kukkii ja kuolee viikon päästä. Mock ilmestyy Hollylle ja hän nimeää sen todennäköisesti Gonzaleziksi.

Hanki Niton: Kasvata Hopper B-luokkaan. Se kaivaa esiin roinaa ja osuu joskus kuumaan lähteeseen. Voit nyt saada Nitoneja CD:eiltä.

Hanki haamu (Ghost): Tapata muutama hirviö ja tee niille alttari (Shrine). Rakenna alttari uudestaan muutaman vuoden päästä. Jonkin ajan kuluttua Colt huomaa, että se on likainen ja käyttää runsaasti rahaa tehdäkseen siitä paremman. Colt sekä Joy puhdistavat alttaria ja löytävät kepin, jota käytetään Secret Seasoningissa haamun hankkimiseen.

Hanki Joker: Päädyt tulivuoren (Volcano) sisälle, kun menet sinne toisen kerran tohtori Talicon kanssa. Ota ensimmäinen risteys oikealle ja seuraa polkua kunnes saavut suuren talon luokse, jossa on huipulle vievät portaat. Etsi kunnes löydät naamion (Mask). Yhdistä se minkä tahansa kahden otuksen kanssa ja saat Jokerin.

Hanki feeniks-lintu (Phoenix): Mene tohtori Talicon mukana retkelle tulivuoreen. Feeniks nousee tulivuoresta kun olet tutkinut ensimmäisen rakennuksen. Tongi rakennusta uudestaan ja löydät tulihöyhenen (Fire Feather). Yhdistä se minkä tahansa kahden hirviön kanssa ja saat Feeniksin. Se on vahva jokaisella osa-alueella.

Hanki Gali, Henger, mato (Worm) ja Mew: Osallistu Fimba vs. Ima-kilpailuun. Voita Elimination Grade-C -turnajainen heinäkuun neljäntenä päivänä (July 4th). Kyseinen tapahtuma on tarjolla vain joka kolmas tai neljäs vuosi. Kun sinut valitaan Iman edustajaksi (Representative), sinun täytyy taistella viisi vastaan viisi matsi elokuun (August) neljännellä viikolla. Pelkkä osanotto riittää ja uudet hirviöt ovat tarjolla.

Hanki kentauri (Centaur): Läpäise koko Power Errantry. Otuksesi pitäisi löytää peitsi (Spear). Kun palaat, todella vahva kentauri haastaa sinut. Jos sinulla ei ole vahvaa hirviötä, saat pahasti turpiisi. Taistelun jälkeen kentauri juoksee pois, mutta jättää peitsen. Yhdistä mitkä tahansa kaksi hirviötä peitsen kanssa ja saat kentaurin. Se oppii erittäin vahvoja liikkeitä.

Harvinainen Wracky-hirviö: Puuhastele kunnes pääset S- tai A-luokkaan. Fani antaa sinulle nuken. Colt ei tykkää siitä, mutta pitää sen joka tapauksessa. Se alkaa liikkua ympäri ranchia. Kun joku hirviöistäsi kuolee, nukke alkaa elää ja muuttuu Wrackyksi. Colt nimeää sen. Tällä otuksella on korkea älykkyys ja nopeus, mutta muutoin se on heikko.

Harvinaisia hirviöitä CD:eiltä: Kasumi Pixie: Dead or Alive PSone CD, Dice Color Pandora: Devil Dice PSone CD, Gaboo Soldier Gaboo: Metal Gear Solid PSone CD, Mia Pixie: Shania Twain (The Woman In Me), Nameless Plant: Bob Marley (Legend), Shogun Durahan: Brave Fencer Musashiden PSone CD, Color Pandora: Dungeon Keeper PC CD-ROM, Metalner: MIB Soundtrack.

Lisää aiheesta