Myth 2: Soulblighter [5]

Vaihda Fearilla jokin muodostelma todella tiheäksi, esimerkiksi 0.600. Tee stygian ritareista rivi, sijoita niiden taakse kääpiö ja hyökkää vihollisen kimppuun. Jos vihollisen jousiampujat ampuvat, pitäisi kaikkien nuolien osua stygioihin ja kääpiö säilyy hengissä. Kun jousiampujat ovat ampuneet, tuo kääpiö esiin stygioiden takaa ja räjäyttele vihollisen jousiampujat. Jos ne ovat tiheässä kasassa, niin jokainen molotovin cocktail tappaa 3-4 jousiampujaa helposti.

Vastataktiikkana toimii hyvin oma kääpiö, fetch tai warlock, koska ne tappavat sekä ritarit että vihollisen kääpiön helposti. Jos sinulla ei ole edellä mainittuja, käytä tulinuolia. Vaikka ne eivät vaurioita ritareita, tappavat ne kääpiön ja hyvällä tuurilla räjäyttävät ruudit. Myös räjähtävillä wightin palasilla varustetut ghollit ovat suuri uhka.

Journeyman on hyvä tappamaan yksittäisiä kääpiöitä, esimerkiksi Untamed Landsissa Legendary-vaikeusasteella. Se saa juostua kääpiöt kiinni, eikä kääpiöraukka ehdi heittämään kuin pari pommia. Sitten huidot vain lapiolla kääpiötä ja parannat journeymanin.

Fetchillä on helppo tappaa jousiampujia, sieluttomia ja warlockeja. Mene niin lähelle jousiampujia/sieluttomia, että ne ampuvat kohti. Kun nuolet ovat noin puolessa välissä, ammu maahan niiden kohdalle. Salama tiputtaa nuolet ilmasta.

Nyt kävelet vähän eteenpäin ja teet saman uudelleen. Pian sinun pitäisi olla tarpeeksi lähellä tappaaksesi vihollisen yksiköt. Homma menee hankalaksi, jos vihollisen yksiköt ovat korkealla, sillä niiden nuolet lentävät silloin niin korkealla, että salama ei hajotakaan niitä. Toinen ongelma syntyy, jos vihollisen yksiköt eivät ammu tahdissa.

Myös warlockin ammukset on todella helppo pysäyttää. Tätä voi helposti harjoitella yksinpelissä vaihtamalla Fearilla esimerkiksi omat jousiampujat fetcheiksi ja viholliselta vaikka sieluttomat warlockeiksi.

Pidä ctrl ja alt pohjassa ja paina +, läpäiset tason. Pidä ctrl ja alt pohjassa ja paina –, häviät tason.

Lisää aiheesta