Need for Speed 3: Hot Pursuit

Suosittu peli vaatii tuhdin vinkkipaketin, joten olkaapa hyvät:

Lataa peli valintojen jälkeen painamalla start-painiketta ja heti perään pidä start + select + R1 + L2 pohjassa ennen kuin varsinainen latausruutu ilmestyy näkyviin. Pidä painikkeita alaspainettuina kunnes latausruutua ei enää näy. Pelin alkaessa voit kisoissa kirjaimellisesti tööttäillä toiset autot kumoon.

Muskeliautoissa ei ikinä tunnu olevan riittävästi tehoa. Asian voi korjata seuraavasti: paina start-painiketta tekemiesi valintojen jälkeen ja pidä vasen + neliö + ympyrä pohjassa ennen kuin latausruutu ilmestyy näkyviin. Pidä painikkeita alaspainettuina kunnes latausruutua ei enää näy. Kilpurisi hevosvoimat nousevat nyt 25 prosenttia.

Auton kasvaneesta massasta voi olla joskus hyötyä. Esimerkiksi silloin, kun haluat jyrätä muut kilpailijat suohon. Tee tarvittavat valinnat ja pidä select + neliö + x alaspainettuina ennen latausruudun ilmestymistä ja muista pitää napit pohjassa siihen asti, kunnes ruutua ei enää näy. Nyt voitkin jyrätä huoletta vastaantulijat tai muut ilkeät Schumacherit kumoon.

Valitse aluksi Redrock Ridge -rata. Lataa kisa painamalla start-nappulaa ja pidä heti tämän jälkeen alas + R1 + L2 pohjassa ennen latausruudun ilmestymistä. Pidä jälleen napit pohjassa, kunnes ruutu häviää. Vinkki on käytännössä täysin hyödytön, mutta huvittava. Vihreät Landroverit ovat nimittäin nykyään purkkapallojepareita.

Jos poliisit aiheuttavat tarpeetonta närää, ei niitä välttämättä tarvitse katsella. Valitse Rocky Pass -rata ja lataa peli painamalla start-painiketta. Paina välittömästi oikea + R1 + L2 pohjaan ennen latausruutua ja pidä nappulat pohjassa tarpeeksi pitkään. Valkoiset ja siniset jeepit korvaantuvat kisassa jollain aivan muilla menopeleillä. Koodi toimii lisäksi Summit-radalla pitämällä alas + R1 + L2 pohjassa ennen pelin alkua.

Lappuliisojen kielenkäyttö saattaa ajoittain tympiä itse kutakin. Ärsyttävästä aksentista pääsee toki eroon seuraavan tempun avulla: pidä taas ylös + R1 + L2 alaspainettuina ennen latausruudun ilmestymistä.

Saksalaisen virkavallan saa esiin pitämällä ylös + R2 + L1 pohjassa ennen latausruutua. Muista edelleen pitää napit pohjassa kunnes ruutu katoaa. Espanjalaisen sinivuokon örinöistä voi yrittää ottaa tolkkua painamalla alas + R2 + R1. Italialaiset kommentit voi kuunnella yhdistelmällä vasen + R2 + L1 ja ranskalaista jokellusta voi höristellä painamalla oikea + R2 + L1.

Kokeile lisäksi näitä erikoiskoodeja kisan valinnan jälkeen, mutta ennen latausruutua:

Voimakkaampi töötti: pidä start + select + R1 + L2 pohjassa

20 prosentin hidastus: paina ylös + x + kolmio

Auton painon lisääminen: paina select + neliö + x.

Vielä kokemattomille kuskeille muutamia oikoreittejä niiden sekuntien osien nipistämiseksi:

Hometown-rata:

Hieman ennen käännöstä oikealle kohti ensimmäistä katettua siltaa kannattaa kurvi vetäistä ruohikon kautta liukuen sillan vasenta puolta kohti. Ohjaa kaarasi sillan vasemmalta puolelta ohi, jolloin saat mukavan vauhdin seuraavaankin hyppyyn. Tiukimmissa kisoissa ei siis kannata ajaa itse ensimmäisen sillan kautta vaan kiertää se.

Red Rock Bridge -rata

Tällä radalla kannattaa käyttää tiukan hiusneulamutkan oikovaa reittiä. Jos virkavalta on kintereilläsi, on oikoreitti huomattavasti nopeampi ja oikealla oleva tasainen alue sallii auton liukumisen kovemmallakin vauhdilla.

Atlantica-rata:

Peli tylsimmän radan oikoreitti sijaitsee kohdassa, jossa tie jakaantuu kahtia toisen kerran. Polku sijaitsee oikealla hieman ennen varsinaista kurvaa oikealle.

Country Woods -rata:

Päästessäsi ohi kahden tai kolmen 90 asteen kurvan sinun pitäisi saapua todella tiukkaan mutkaan (muista katsoa kartalta ajosi etenemistä). Saapuessasi kurvaan näet pienen lumisen kukkulan tien sivussa. Siirry kukkulalle ja käännä tiukasti auto takaisin kohti rataa.

Aquatica-rata:

Tultuasi toisesta tunnelista ulos tie suuntautuu ylöspäin ja sinun pitäisi nähdä tornin oikealla puolella oleva oikopolku. Etsi myös punaista vilkkuvaa valoa.

Empire City -rata:

Ensimmäinen oikoreitti sijaitsee heti radan alkupuolella. Se löytyy vasemmalta ennen nostokurkea ja polun sisällä pitäisi näkyä jonkinlainen katuvalo. Toinen hyöty radasta saadaan heti ensimmäisen oikoreitin ja nostokurjen jälkeen.

Näet oikeallasi laatikoita vilkkuvien rakennelmien välissä. Jyrää kaikki esteet ja saat jälleen muutaman sekunnin pois ajastasi. Ajaessasi ulos toiselta reitiltä näet sementtimuurin edessäsi.

Hieman tästä vasemmalla on vilkkuvia esteitä, jotka voikin hyvällä omatunnolla ajaa nurin. Varmista, että ajat vasemmalle ja siten radan mukaisesti. Neljäs erikoisreitti löytyy valaistun tunnelin jälkeen. Suuntaa autosi kohti valaistua aluetta oikealla. Pysy tällä alueella kunnes valot loppuvat. Juuri tällöin huomaat väärinmaalatun osan seinästä, jossa on mainoksia. Painaise siitä sisään ja olet jälleen oikoreitillä.

Kisan aikana on syytä kokeilla painaa start + select + R1 + R2 pohjaan muiden autojen ollessa lähelläsi. Näin voit katsella niiden lentävän tiehensä!

Lisää aiheesta