NHL 2001 (PS2)

Mene pelaajanluontiruutuun (Create-A-Player) ja laita nimeksi seuraavia huippupelaajien nimiä. Kone kysyy haluatko käyttää kyseisen pelaajan tietoja. Vastaa kyllä (Yes) ja muuta tietoja tarpeen mukaan.

Superpuolustajat: Sandis Ozolinsh, Chris Pronger.

Superhyökkääjät: Peter Forsberg, Jaromir Jagr, Keith Tkachuk, Pavel Bure, Steve Yzerman, Owen Nolan, Rob Blake, Eric Lindros, Nicklas Lidstrom, Olaf Kolzig.

Supermaalivahdit: Patrick Roy, Dominik Hasek, Ed Belfour.

Pelipaita numero 99: Mene pelaajanluontiruutuun ja laita nimeksi Wayne Gretzky. Kone laittaa automaattisesti paidan numeroksi 99.

The Dude- ja The Hammer -pelaajat: Mene pelaajanluontiruutuun ja laita nimeksi Bruce Willis tai Hammer. Selostajat puhuvat tällöin The Dudesta tai The Hammerista.

Brassailut: Paina kolmiota kun teet maalin, voitat tappelun, voitat pelin tai vastustaja saa jäähyn.

Vastustajan maalivahti pois: Pysäytä peli painamalla Startia. Valitse ohjaimien säätö (Controller Setup) ja ota vastustajan joukkue. Laita maalivahdin (Goalie) statukseksi Pull ja paina Startia. Odota hetki ja paina Startia uudestaan. Palaa ohjaimien säätöruutuun, siirry omaan joukkueeseesi ja paina Startia. Kun olet mennyt omaan valikkoosi paina Startia ja vastustajan molari on kadonnut.

Lyhyemmät rangaistukset: Kun joudut tappeluun, älä lyö takaisin. Vastustaja saa viiden minuutin rangaistuksen, mutta oma rangaistus on vain kaksi minuuttia.

Lisää aiheesta