Nintendo paljasti seuraavan konsolinsa

Nintendo julkisti seuraavan konsolinsa: koneen nimi on Nintendo Switch. Kone julkaistaan maailmanlaajuisesti maaliskuussa 2017. 

Nintendo Switch on tabletin aka täppärin ja perinteisen konsolin risteytys. Konsolipelejä voi pelata telakan kautta telkkarissa tai suoraan laitteen omalta ruudulta. Kannettavuus on iso osa laitteen suunnittelufilosofiaa, sillä Nintendo Switch -konsoleista voi muodostaa moninpeliä varten lähiverkon. Systeemi toimii todennäköisesti samaan tapaan kuin Nintendon käsikonsoleilla. 

Nintendo Switchin Joy-Con-ohjaimet voi kiinnittää ruudun kylkiin tai pitää langattomasti käsissään. Konsolin mukana saa kaksi Joy-Con-ohjainta. Kummassakin kapulassa on ainakin tattiohjain, neljä toimintanappia, plus liipasinmalliset hartianapit. Kapuloiden muotoilu on epäsymmetrinen, joten kaksinpelissä tattiohjainta käytetään joko vasemmalla tai oikealla kädellä.   

Laitteen suorituskyvystä tai hinnasta ei kerrottu vielä mitään. Kasariaikojen kaikuna Switch-pelit ladataan pelikasteilta. Nvidian mukaan konsoli käyttää muokattua Tegra-prosessoria. Tegra-prosessoria käytetään käytetään useissa mobiililaitteissa ja Nvidian omassa Nvidia Shield -käsikonsolissa.