No One Lives Forever [3]

Seuraavassa ohjeet pelin viimeiseen tehtävään.

Tehtävä Koston luonne, ensimmäinen näytös

Ensin helppo tehtävä: ammu Paronitarta muutama kerta päähän, tältä loppuu pahat ajatukset. Vaikeampi juttu onkin saada kaikki siviilit pois kadulta. Jos ja kun onnistut käyttämään niitä kaikkia, taso loppuu automaattisesti, ilman että sinun täytyy piiloutua minnekään. Siviileitä on yhteensä yksitoista.

Aloitat paronittaren edestä. Ylhäällä oikealla on pyssymies, joka kaipaa lyijyä elimistöönsä. Ota sen jälkeen lisäammuksia, jos tarvitset. Juokse sitten eteenpäin ja vasemmalle, niin kohtaat sinisiin pukeutuneen siviilin. Klikkaa häntä ja suuntaa oikealle. Kulman takana on nainen pastellin sinisessä. Kipitä sen jälkeen suoraan käytävää pitkin katua kohden. Mene vasemmalle ja vapauta Oktoberfest-kyltin alla oleva kelta-asuinen nainen. Huomaa edessäsi parvekkeella oleva ammuskelija.

Mene hotellin pihalle ja vapauta tummapukuinen mies. Mene kulman taakse oikealle, jossa on siniseen pukeutunut nainen. Käänny sitten ympäri ja juokse tunneliin, jossa valitse vasen reuna. Näet tasanteen yläosassa oven läpi kuljettuasi kaksi siviiliä vasemmalla. Malta mielesi kuitenkin sen verran, että autat oikealla puolella portaikossa olevaa siviiliä. Tämän jälkeen voit jeesata kadulla olevaa kaksikkoa.

Suuntaa sitten vasemmalle pienestä oviaukosta kohti tynnyriä. Mene oikealle, laatikoiden ympäri ja ulos seuraavalle kadulle, jossa on mies sinisissään. Vasemmalla puolella olevalla parvekkeella on ammuskelija. Jatka pitkin katua kohti viimeistä kahta siviiliä, jonka jälkeen taso loppuu.

Tehtävä Koston luonne, toinen näytös

Jos mukanasi on vastamyrkkyä, niin hyvä homma. Vastustajasi pyrkii piileksimään hautakivien takana ja ampumaan sinua syanidiluodeilla. Käytä hautakiveä suojana ja ammu vastustajaa aina kun tämä nousee suojasta.

Jos todellakin tarvitset vastamyrkkyä, sitä löytyy edestäsi keskeltä tietä. Muista ottaa ammuslaatikko edestäsi haudan takaa. Tapa vastustaja, jolloin vaihe loppuu ja samaten koko peli. Muista katsoa lopputekstit loppuun asti, niin näet ihan lopussa olevan videopätkän.

Lisää aiheesta