Nox

Kevyttä toimintaa ja hienonnäköistä säpinää tarjoava Nox ei suuremmin pettänyt, vaikkei mielettömiä riemunkiljahduksiakaan aiheuttanut. Tarjolla on nyt ohjeita viimeisen vastustajan nujertamiseen yhdestä näkökulmasta käsin.

Velholla pelatessa loppuvastustajaa kannattaa nöyryyttää seuraavasti. Kun olet yhdistänyt Staff Of Oblivionin kokonaan ja astunut teleportista, tulisi heti muuttua näkymättömäksi, sillä muutoin Hecubah ja apurit tappavat sinut helposti (varsinkin Hecubahin Death Ray). Näkymättömänä onkin sitten aikaa nitistää apurit, jolloin ne eivät sekaannu mittelöön. Heti kun näkymättömyys poistuu, manaa uusi, koska muuten Hecubah saapuu nopeasti paikalle.

Seuraavaksi kannattaa tehdä mahdollisimman tehokas ansa: taioiksi on hyvä laittaa Obliteration, Confuse ja Magic Missile (Obliteration on melkein pakollinen). Sen jälkeen vain ansoitat paikkoja sitä mukaa, kun Hecubah niitä laukaisee. Ansan teko ei tiputa näkymättömyyttäsi.

Lopulta kun Hecubah saa tarpeekseen, hän ottaa pitkät teleportista. Tee näkymättömyys ja seuraa. Seuraavaan vaiheeseen on kaksi vaihtoehtoa: laita ansoja Hecubahin viereen, mene kauemmaksi, tee Trigger Trap ja poistu ennen kuin Hecubah saapuu äskeiseen paikkaasi. Toinen tapa on mennä näkymättömänä viereen, tehdä Hecubahin Confuse koko ajan ja samalla antaa Staff of Oblivionin laulaa, sitten karata Hecubahin ollessa yhä sekava, tehdä näkymättömyys, ladata manat ja toistaa sama.

Lisää aiheesta