Omikron: The Nomad Soul

Jos sinulle tulee yhtäkkiä tunne, että olet joutumaisillasi taistelumoodiin, käytä muutama sekunti Sneakin käynnistämiseksi ja heitä myös vähän ruokaa naamaan, jotta olet paremmissa voimissa taistelua silmällä pitäen.

Nyrkkitappelumoodissa tee useita nopeita nyrkiniskuja, joiden jälkeen potkaise. Jos tulet jossakin vaiheessa tyrmätyksi maahan, näpäytä nopeasti jotakin toimintanäppäintä päästäksesi takaisin ylös jatkamaan tappelua.

Nouki ylös ja tutki kaikkea, vaikka ne sitten vaikuttaisivat miten tyhjänpäiväisiltä tahansa. Jos jokin esine tai paperilappunen kehottaa menemään jonnekin tiettyyn paikkaan, mene ihmeessä sinne. Tiedä vaikka päätyisit David Bowien pelin sisäiseen konserttiin.

Taistelumoodi vaatii puolustusvoittoisempaa pelaamista kuin mihin perusräiskinnöissä on totuttu. Ammu siis pääasiassa nopeita heittolaukauksia, jonka jälkeen mene suojaan. Muista hyödyntää kyyristelynäppäintä.

Vanhojen perinteisten seikkailupelien mallia noudattaen pelissä ei ole minkäänlaista automaattista päiväkirjaa. Pidä siis paperilehtiö ulottuvilla, johon voit riipustaa hyödyllisen tuntuisia tiedonpalasia, joita saat keskusteluista.

Lisää aiheesta