Onimusha: Warlords (PS2)

Samanosuken panda-puku: Kerää vähintään kymmenen sinertävää fluoriittia (Fluorite) ja läpäise seikkailu. Aloita uusi peli ja Samanosuke Normal/Special -valinta ilmaantuu. Sankari tallustelee nyt pandapuvussa. Etutaskussa on pieni tassujaan taputtava vauvapanda. L2 pukee pandapuvun naamarin. Puku näkyy jopa suurimmassa osassa juonianimaatioita.

Kaeden lohikäärmeprinsessapuku: Kerää suurin osa fluoriiteista ja läpäise peli S-tasolla. Kaedella on punainen mekko, pienet siivet ja lyhyt häntä.

Onimusha 2 -mainosvideo: Läpäise peli. Aloita uusi seikkailu ja nappaa Special Report -valinta.

Onimusha Spirits -minipeli: Kerää kaikki 20 fluoriittia ja läpäise peli. Ratkaise minipeli ja voit aloittaa seikkailun seuraavien ominaisuuksien kanssa: loppumattomat ammukset, automaattinen magiaregenerointi, 99 Soul Absorberia ja Bishamon-miekka.

Easy-moodi: Aloita peli ja kuole noin 15 kertaa. Näet viestin, joka ilmoittaa, että Easy-moodi on avattu. S-tasoa ei voi saavuttaa pelaamalla Easy-moodia.

Bishamon O Flute: Inabayaman linnassa on kaksi paikkaa, joissa eräs hyvin outo toukkamainen pikkumies viihtyy. Hän riippuu katosta linnan aulan viereisessä huoneessa ja takapihan kaivossa. Otus ei puhu Samanosukelle mitään ennen kuin Evil Plate on tungettu yläkerran isoon kaksoisoveen. Sen jälkeen hän tarjoutuu avamaan portin synkkään Dark Realm -maailmaan. Dark Realmissa Samanosuke joutuu areenalle, jossa taistellaan demoneja vastaan. Hirviöitä lappaa eteen parinkymmenen tason verran. Kerää matkan varrella kaikki esineet. Alimmalla tasolla on Bishamon O Flute. Huilua tarvitaan juuri ennen demonikuninkaan (Demon King) kohtaamista Bishamon-miekan hankkimiseen.

Bishamon-miekka: Tuhoa Ultimate Creation-hirviö Demon Realmissa. Taistelun jälkeen Samanosuke saapuu talletuspeilin ja kolmen oven luokse. Mene rautaportin eteen ja käytä Bishamon O Flutea. Painele sisään ja nappaa Bishamon-miekka seinästä. Se on vakioaseita huomattavasti tehokkaampi ja sen magiavarasto on rajaton.

Lisää aiheesta