Pelit-lehden kustantaja vaihtuu

pelit-logo-valokuva2

Pelit siirtyy uudelle kustantajalle syyskuun alussa. Fokus Media Finland on vasta perustettu, kohderyhmäaikakauslehtiä kustantava mediayhtiö, johon Pelit-lehden lisäksi siirtyy Sanomalta myös V8, GTi ja Glorian Antiikki.

Kaupan mukana siirtyy myös Pelit-lehden, samoin kuin kaikkien muiden kauppaan kuuluvien lehtien, henkilökunta vanhoina työntekijöinä.

”Sanoman Magazine Media keskittyy palvelemaan naisia, perheitä ja 55+-kohderyhmää. Pelit-lehden koti on jossain muualla, ja olemme oikein tyytyväisiä päästessämme mukaan kohderyhmälehtiin keskittyvään yritykseen. Uskon, että uuden kustantajan myötä saamme keskittyä Pelitin ja sen kohderyhmän entistä parempaan palvelemiseen”, sanoo Pelit-lehden päätoimittaja Tuija Lindén.

pelit-info

Fokus Median johto esittäytyi toimituksille aamulla järjestetyssä tiedotustilaisuudesta. Kuvassa vasemmalta oikealle Tapani Pitzen (Fokus Media, toimitusjohtaja), Kaisa Ala-Laurila (Sanoma Magazine Media, liiketoimintajohtaja), Johanna Mikkonen (Fokus Media, kuluttaja-asiakkuudet), Esko Kontio (Fokus Media, media-asiakkuudet) ja Markku Hurmerinta (Fokus Media, kustantaja).