Project IGI

Tarkkaile ammustilannettasi herkeämättä ja ole aina valmis lataamaan aseesi. Joudut turhan ahtaalle, jos sinun on pakko ryhtyä lataamaan kesken tulitaistelun.

Ennen kuin ryntäät suinpäin vihollisen tukikohtaan, tiedustele ensin tukikohdan ympäristö huolellisesti. Yleensä tukikohtaan pääsee turvallisempaakin reittiä.

Tarkkaile turvakameroita etenkin silloin jos olet tarkka-ampumassa jotakuta pitkän etäisyyden päästä. Jos ammut jonkun ja kamera näkee sen, hälytys pärähtää ja sinulle käy huonosti.

Seuraavassa on ohjeet pelin toiseksi viimeiseen tehtävään Missile Trainyard. Tehtävässä on tavoitteena tunkeutua tukikohtaan, kytkeä turvajärjestelmä pois päältä ja lopuksi mennä huippusuojattuihin tiloihin ja nousta junaan.

Ota aluksi käteen M16A2. Liu'u sitten tikapuita pitkin alas ja mene oikealle. Näet tyypin seisomassa vahtitornissa. Kun olet tarpeeksi lähellä, käytä M16A2:ta räjäytysmoodissa. Mene sillalle ja kun näet toisen vihollisen vahtitornissa, ammu hänet. Älä anna vihollisen ampua ensiksi, koska siinä tapauksessa vartijan kaverit kuulevat laukauksen ja tekevät hälytyksen.

Jatka matkaasi jonkin verran, niin kohtaat partiolla olevan miehen. Jollet näe häntä missään, odota niin kauan, että hän tulee kohdallesi. Käytä jälleen räjäytysmoodia. Ota sen jälkeen käyttöön kiikarit. Mies seisoo etäällä tornissa. Pudota mies muutamalla päälaukauksella. Jatka sitten matkaasi alaspäin ja mene vasemmalle vartiopaikan ohitse. Mene siltaa muistuttavan paikan luo ja tuhoa siellä olevan vihollisen vieressä olevat tynnyrit sekä ammu kummatkin viholliset.

Jatka sitten matkaasi suoraan kunnes saavut paikkaan, jossa on konekivääri ja kuorma-auto. Kuormurin takana on vihollinen, joka pitää päästää päiviltä. Käytä konekivääriä muiden lähistöllä olevien vihollisten nirhaamiseen. Ota taas kiikarit esiin ja tähyile junan suuntaan. Ammu junan lähistöllä oleva vihollinenkin konekiväärillä (jollet onnistu, saat uuden tilaisuuden myöhemmin Dragunovilla).

Poistu sitten asemistasi ja kiipeä tikapuut siltaa muistuttavan paikan luona. Ota Dragunov. Liu'u alas tikapuita ja käytä karttaasi. Näet siinä numeron 1. Mene numeron merkitsemään taloon sisään. Tarvitset nopeita toimenpiteitä, jotteivät viholliset ehdi tehdä hälytystä. Avaa seuraava ovi ja tapa sen takana oleva vihulainen vikkelästi.

Mene sitten seuraavaan huoneeseen ja tapa siellä olevat kaksi vihollista. Käänny sen jälkeen ja mene takaisin edelliseen huoneeseen, jonne on taas ilmaantunut yksinäinen vihollinen. Hänet tapettuasi käänny jälleen ja mene huoneeseen, jossa oli kaksi vihollista.

Toisinaan siellä on vihollinen valmiina tekemään hälytyksen, toisinaan taas kyseinen vihollinen seisoskelee vasta seuraavassa huoneessa. Päästä hänestäkin ilmat pihalle. Käytä sen jälkeen tietokonetta, niin olet suorittanut ensimmäisen tavoitteen.

Poistu talosta ja suuntaa länteen. Ota käyttöösi Dragunov ja tapa kaikki viholliset, jotka kohtaat matkallasi. Älä tuhoa kameraa. Odota siihen asti, että juna on mennyt ohitsesi ja lähde sen jälkeen nopeasti seuraamaan sitä, kunnes se pysähtyy. Mene veturiin ja tapa vihollinen Spas 12:lla. Lopuksi voit kaikessa rauhassa tavata Priboin.

Lisää aiheesta