Quake II

Pronssiset huijaukset: pelaa peli easyllä läpi ja tallenna, saat multiplayeriin One Hit Kill ja Weapons Stay -optionit.

Hopeiset huijaukset: pelaa peli mediumilla läpi ja tallenna, niin saat multiplayeriin Game Speed, One Hit Kill ja Weapons Stayn.

Kultaiset huijaukset: pelaa peli läpi hardilla ja tallenna, saat Unlimited Ammo, All weapons, Game Speed, Blast Force, One Hit Kill ja Weapons Stayn optionit multiplayeriin.

Seuraavaksi kaikille loppumonsterin kanssa painiville helpotuksia.

Aloita keräämällä kaikki mahdollinen varustus alhaalta ennen kuin menet ylös. Alhaalla näet oven, joka on vielä lukossa. Ylhäällä ota aseeksi rocket launcher ja näyttäydy monsterille. Kun se lähtee perääsi, kierrä jompaakumpaa tolppaa ympäri niin, että juokset tolpan kulman taakse ja odotat hirviötä. Kun se tulee kulman takaa, ammu vain yhden kerran örkkiä ja juokse taas kulman taakse. Jatka niin kauan kunnes iso monsteri kuolee ja pieni monsteri alkaa riehua. Muista kuitenkin, että pieni on paljon vaarallisempi kuin iso.

Kun iso monsteri räjähtää, maahan pitäisi tulla kaksi reikää aivan kentän kumpaakin laitaan. Näyttäydy monsterille ja juokse reikään niin, että se näkee sinun menevän sinne. Hae luolasta tarvittaessa panoksia. Jää luolan suuaukolle kyttäämään ja ammu hyper-blasterilla aina, kun näet monsterin. Kun monsteri kuolee, palaa takaisin alkuun. Etsi ovi, joka aikaisemmin oli lukossa. Mene ovesta aluksen luo ja katso loppuvideo.

Lisää aiheesta