Quest for Glory V: Dragon Fire [2]

Tarvitset kahdeksan tuntia lepoa, kerran jokaisen 24 tunnin aikana, tai alat menettää staminaa ja vahingoitat hahmoasi. Stamina-pillerit ja vitality-pullot, jotka ostetaan Salimin apteekista, auttavat, mutta ne eivät ole vaihtoehto levolle. Syödä täytyy ainakin kerran 24 tunnissa.

Yksi parhaista aseista on paladinin miekka. Helpoin tapa saada se on tuoda paladini jostakin aikaisemmasta pelistä. Paladinen miekan ja monia muita tavaroita sekä neuvoja saa myös Rakeeshilta, kun hänen kanssa ryhtyy puhumaan.

Ainakin aseetonta taistelua voi harjoittaa "varjonyrkkeilemällä", missä vain. Tiputat aseesi, painat G-näppäimen pohjaan, ja odotat kunnes taitosi on noussut tarpeeksi korkealle. Samaan tapaan kokemusta saa myös lukkojen tiirikoimiseen. Yritä siis sinnikkäästi avata esimerkiksi Dead Parrot Innin lukittua ovea ja taito sen kuin kasvaa.

Pyörremyrskytaian saa Erasmukselta, kun hänen luokseen menee uudestaan ja kyselee häneltä taioista. Fuusioräjähdyksen puolestaan saa Fa:lta sen jälkeen, kun hänelle on antanut vettä joesta. Joki sijaitsee Pegasus-huipuilta oikealle.

Lisää aiheesta