Quest for Glory V: Dragon Fire [3]

Lähes kuolleeseen seikkailupelien genreen ei ole viime aikoina montakaan uutta yrittäjää ilmaantunut, mutta väliäkö hällä, kun jatko-osatkin saattavat olla varsin herkullisia. Seuraavassa muutama sekalainen vinkki Sierran mainioon fantasiaseikkailuun.

Fan alapuolella on kirjakasa. Poimi siitä kirja ja lue se, niin opit uimaan tai saat lisää uimiskokemusta. Voit treenata uimista myös hyppäämällä Andren veneen kohdalta veteen.

Kunniaa pystyy kohottamaan antamalla kukkia tai rahaa Sarralle. Sarran kori löytyy Naxosiin päin johtavalta tieltä. Sinut pysäyttää joukko hirviöitä, joiden lomasta voi pujahtaa ja napata korin.

Pegasuksen pesältä kannattaa käydä hakemassa vettä Falle. Osta amphora Wolfielta ja täytä se vedellä, jota virtaa Pegasuksen pesän vierellä. Kun annat amphoran Falle, hän antaa hahmollesi sopivan esineen.

Joskus pystyt opettamaan Shakralle loitsun, kun juttelet hänelle. Tieteen saarelle pääset, kun katkaiset vivun ja laitat sen tilalle keihään. Aresteksen voi pidättää näyttämällä interesting toolkitiä Erasmukselle. Apothecaryn ulkopuolelta voit poimia kukkia.

Varkaat pystyvät ryöstämään pankin kahdesti. Dead Parrotissa saatat nähdä joskus kummituksen. Klikkaa sitä, niin saat kunniapisteitä.

Lisää aiheesta