Rahoita suomalaista taisteluasemaa!

 

battlestationTitle

Suomalainen Bug Byte käynnistää toisen Kickstaretrin rahoittaaksen pelinsä Battlestation: Humanity's Last Hope. Sen tueksi Bug Byte on julkaisut uuden pelin Battlestation: Harbinger, ja Kickstarttaajilla on mahdollisuus saada molemmat pelit pakettina halvempaan hintaan.

Battlestation: Humanity's Last Hope on Turussa sijaitsevan indie-peliyrityksen kunniahimoinen strategiapeli. Peli sjioittuu avaruuteen ja pelaajan tehtävänä on puolustaa ihmiskuntaa tulevilta hyökkäyksiltä. Peli yhdistää erinäisiä strategiaelementtejä ja roguelike-elementtejä yhteen hienoon kokonaisuuteen. Peli on läpäissyt Steam Greenlight -prosessin.

5

Battlestation: Harbinger on Bugbyten uusin mobiilipeli, joka tulee myöhemmin myös PC:lle. Peli on jo läpäissyt Steam Greenlight prosessin. Bugbyte aikoo hioa pelin käyttöliittymää enemmän PC:lle sopivaksi ennen Steam-julkaisua. Bugbyte julkaisi pelin tänään Apple App Storeen ja Google Play-kauppaan. Battlestation: Harbinger muistuttaa hyvin paljon peliä Faster Than Light,  mutta taistelut käydään reaaliajassa. Peliin luo syvyyttä yhdistämällä vuoropohjaisen karttastrategian reaaliaikaiseen taisteluun.

2

 

Battlestation: Humanity's Last Hope Kickstarter:

https://www.kickstarter.com/projects/1190981065/battlestation-humanitys-last-hope-0

Battlestation: Harbinger Apple App Store:

https://itunes.apple.com/fi/app/battlestation-harbinger/id1010582800

Battlestation: Harbinger Google Play:

https://play.google.com/store/apps/details?id=fi.bugbyte.harbinger

Battlestation pelisarjan kotisivut:

http://battlestation.fi

Press&media:

http://battlestation.fi/press/